"Dila Hanım" Dizisine Yeni Oyuncu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Yapımcılığını GOLD Film'den Faruk Turgut'un üstlendiği ve senaryosunu Deniz Akçay ve ekibinin kaleme aldığı "Dila Hanım" dizisine yeni oyuncu.

Bundan böyle yayın hayatına yeni kanalı Show TV'de devam edecek olan "Dila Hanım" dizisinin oyuncu kadrosuna, daha önce "Firar" ve "Tatar Ramazan"da rol alan Emre Melemez de dahil oldu.

awww.tvaktuel.com_upload_resimler_E7E_emre_melemez.jpg

Ekli dosyalar

• awww.tvaktuel.com_upload_resimler_E7E_emre_melemez.jpg
    awww.tvaktuel.com_upload_resimler_E7E_emre_melemez.jpg
    9.2 KB · Hit: 634
Bu oyuncunun da dahil olması ile totalde zirveyi alacağını düşünüyorum. :X

Bence kesin değil. Çünkü geçen hafta Yalan Dünyanın zayıf olduğu totalde bile geçemedi boşlukta.
boslukta mi :D karsisinda ayni kitlenin dizisi ve 7 ratinglik karagul vardi :D o bittiginde zaten allah bilir saat kacti, 20 de baslasa gecerdi. Bu hafta olmaz bence ama gelecek hafta yd'i gecer

@mahoni sen nasıl izleyeceksin iki dizin çakışıyor bayağı takip ediyordun herhalde internetten izlersin. :) :)

boslukta mi :D karsisinda ayni kitlenin dizisi ve 7 ratinglik karagul vardi :D o bittiginde zaten allah bilir saat kacti, 20 de baslasa gecerdi. Bu hafta olmaz bence ama gelecek hafta yd'i gecer
Karagül şimdi de olacak ek olarak buna Medcezir de eklenecek. Geçsin de görelim o zaman. :)

bu dizi gecen sezon arka sokaklarin reytingleri ucarken totalde 5 ala biliyordu simdi arka sokaklar gitdi medcezir geldi pek bi degisiklik yok yeniden arta bilir heyecen katsalar :D

Hangi roldeydi bu Elmas'ın sevgilisini kaçıran mı ? Diziye reyting anlamında pek bir katkısı olmaz. Bu oyuncuya rol yakışır zaten tipten belli :D:D Hayırlı olsun yeni dizisinde başarılar

Hangi roldeydi bu Elmas'ın sevgilisini kaçıran mı ? Diziye reyting anlamında pek bir katkısı olmaz. Bu oyuncuya kötü rol yakışır zaten tipten belli :D:D Hayırlı olsun yeni dizisinde başarılar

1 dakika şimdi hatırladım. Bu adam 36. bölümden beri dizide rol alıyor. Mafya gibi bir karakter canlandırıyor. :)

1 dakika şimdi hatırladım. Bu adam 36. bölümden beri dizide rol alıyor. Mafya gibi bir karakter canlandırıyor. :)
Sildiğin mesajı gördüm, ben de nasıl izliyorsun yazacaktım. :D

Geçen hafta denk geldim diziye, görmüştüm. :)

Tatar Ramazan'da ilk sezonda vardı, 2. sezonda kadrodan ayrıldı. Ekrem Öztürk'ün arkadaşı Tarık rolündeydi. @çocuklarduymasın
awww.emremelemez.com_images_uploads_tatar_ramazan__281_29_thumb.jpg

Ekli dosyalar

• awww.emremelemez.com_images_uploads_tatar_ramazan__281_29_thumb.jpg
    awww.emremelemez.com_images_uploads_tatar_ramazan__281_29_thumb.jpg
    32 KB · Hit: 1,015