Dila Hanım'ın Sezon Finali Tarihi Belli Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Star TV'nin sevilen dizisi Dila Hanım gelecek sezonda ekranlara olacak, dizinin sezon finali tarihi belli oldu!
Yapımcılığını Faruk Turgut, Gold Film'in üstlendiği dizinin baş rollerinde, Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Necip Memili ve Hülya Darcan bulunuyor.

Star TV'de Cuma akşamları ekranlara gelen dizi 35. bölümde yani 7 Haziran Cuma akşamı sezon finali yapacak.
Haberi dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Twitter hesabından verdi.

9icYBstbzu6srg1gB0Eu1oSy.jpg

Diziyi ne yönde uzatacaklar cok merak ediyorum... suan ki gibi devam ederse bence direk Final yapilmali.

Bitmiyor mu? 😱

Favoriforumum İtirafları`nın zamanında. Benden buldular herhalde. :T:

Kanalın tutturduğu ender işlerden birisi ve reyting kapasitesi iyi bir dizi. Senaryo düzelirse tekrar yükselir. Final yapmayacak olmasına sevindim :)

37.bölümde de sezon finali yapabilirdi bence..

Star'a ve verilen sözlerine yakışmayan bir dizi.Yeni yeni yapılandırılıyor diye maazur gördüğüm bir diziydi.Star'a yazık ki çok yazık final yapmayarak:(

dizi burdan geri dönerse büyük iş yapmış olur ama çok zor

Star'ın en kötü işi olabilir ama neden yazık ki? Yani yazık dedirtecek bir şey olduğunu sanmıyorum........
Yazık ki dedim/dedirtti çünkü Star'ın alırlarken cnbc-e gibi kalite diziler umuduyla (vaadiyle) girdiler sektöre hatta bu vaadlerini bi ara fantastik bir dizi çekeceğiz diyerek destek attılar.Sonra noldu? Olanlar ortada.Bi ara sende böyle düşünüyordun "kalite" konusunda.Düşünce değişebilen bir olguymuş aynı kalan ben olmuşum :) Neyse izleyenlere müjdeler olsun.Bu arada sezon final tarihi iyi.

Oooooo daha zaman var. Dila hazirana kadar kaç kişiyi delik deşik eder. :F

Yazık ki dedim/dedirtti çünkü Star'ın alırlarken cnbc-e gibi kalite diziler umuduyla (vaadiyle) girdiler sektöre hatta bu vaadlerini bi ara fantastik bir dizi çekeceğiz diyerek destek attılar.Sonra noldu? Olanlar ortada.Bi ara sende böyle düşünüyordun "kalite" konusunda.Düşünce değişebilen bir olguymuş aynı kalan ben olmuşum :) Neyse izleyenlere müjdeler olsun.Bu arada sezon final tarihi iyi.

Düşüncelerim değişmesi o kanıya nerden vardın ki. :) Ben Dila mükemmel kaliteli demedim zaten. Star kaliteli diziler yaparken onların yanında domestiklerin de izleyebileceği diğer kesimlere de hitap eden bir dizi yapmak istemiş açıklama yapmışlardı.

Yani yazık gibi bir durum ve değişen düşünceler de yok. :)

Ha Star yine Dila gibi diziler çektirirse o zaman deriz sözünden döndü yazıl diye. :)

- - - Ekleme - - -

Oooooo daha zaman var. Dila hazirana kadar kaç kişiyi delik deşik eder. :F

Ama yine de kanalının dehlenmiş olduğu dizi her zaman Kayıp Şehir olmuş olacak. :))))))) Kalbimizde hafızamızda. :)))))

- - - Ekleme - - -

Ne çektin be Kayıp. :)))))

Düşüncelerim değişmesi o kanıya nerden vardın ki. :) Ben Dila mükemmel kaliteli demedim zaten. Star kaliteli diziler yaparken onların yanında domestiklerin de izleyebileceği diğer kesimlere de hitap eden bir dizi yapmak istemiş açıklama yapmışlardı.

Yani yazık gibi bir durum ve değişen düşünceler de yok. :)

Ha Star yine Dila gibi diziler çektirirse o zaman deriz sözünden döndü yazıl diye. :)

- - - Ekleme - - -

Ama yine de kanalının dehlenmiş olduğu dizi her zaman Kayıp Şehir olmuş olacak. :))))))) Kalbimizde hafızamızda. :)))))

Evet, Kayıp Şehir senaryosu kötüleşince gidici oldu malesef. Ama ben izlemiyordum yani kasmaya gerek yok. :))))))))

Bıdırş Bıdırş :F

images