anladim. goreceli tabii . 
ben genelde vakit ayirip dizi izlersem, sans verdiklerime ilk 2 bolum veriyorum -sonrasina devam etmem icin oncelikli kistaslarim da ; iyi ve dogal oyunculuk , birde etkili kalem bazli noktalar dan bana gecen olursa , devam ediyorum .
zaten cok da dizi'm yok. can borcu, bir gece masali ,sandik kokusu haftalik oncelikli dizilerimdi. bunlara yeni gelen ; kardelenler dizisi eklendi . 
inciyi de dedigim gibi yilmaz erdogan kalemi oldugundan(tiyatro ve filmlerini genelde takip ettigimden, uzun sure sonra ekranda birde dizi ile donecek olmasina kayitsiz kalamazdim. diger nedeni de oyunculuklarini begendigim bazi oyuncularin dizi de olmasi dolayli .
hikaye nin baslangic ve gelisimini de begenmistim ilk sezon,,, ki, biraktigim bolume dek fena da gitmiyordu . uzun sure sonra geri donusumun cok etkiili bir bolume denk gelmesi ayri biir keyif oldu benim adima .
neyse. olaylar slow motion da ilerlese de, ustteki noktalar dolayisiyla benden gecer not almis bir dizidir inci . dedigim gibi tum bunlar goreceli elbette . 
irem derici bolumunu hatirladim. renkli bir konuk du . ancak ben ,dedigim gibi furkan'i bayagi iyi buldum. bunun ana nedeni ; izleyicilerle daha ilk dakika dan cok iyi interaktif olup programi resmen eline almasi , adeta programin su gibi akip gitmesinin bir erken sinyali gibiydi... keza bu duruma hasan can'in sasirmasi da renkli anlardi .
birbirlerine de guzel takildilar . 
eger izlediysen - murat boz'un oldugu bolumde secilen seyirciler den biri vardi ^o ses cocuklara vakti zamaninda katilmis. hasan can programin basinda sarki soyletti, ben ilk defa denk geldim ve sesini begendim. murat'in oldugu bolume denk gelmesi ,hasan can'in murata takilmasi programa ayri bi renk katti
.
duz sade bir izleyiciyim
. tanim ; begendigim bir programdir ^konusanlar.