Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
mazhar alanson ile misafir.buyuk ustadin programini izlerken ^hissiyatim ; nostalji zaman makinesi treninde isitmali vagonda kisik mum isigi ambiansinda ^konuguyla ^kendisi oturmus karsilikli anlatiyor sohbet ediyor , , , ben de onlara bu yolculukta dinleyici olarak eslik ediyorum- gibi bir haz aliyorum .💫🎸velhasil , guzel dusunulmus bir konsept...bayildim programa, akisa,sohbete,arada mirildanilan parcalara vs... .onceki bolumlerde oldugu gibi ^son bolum de lezizdi,keske daha da devam etsin istedigim havasiyla , iyiki izlemisim dedigim bir bolumdu . belki bunda bi tik konugun beyazit ozturk'u en kendi oldugu gibi izlemek ayri bi ekstra keyif katti . mazhar bey kendisine guzel asistler yapti. program akip gitti . jestler de cok guzeldi karsilikli . tebrikler gain .✔️
mazhar alanson ile misafir.
buyuk ustadin programini izlerken ^hissiyatim ;
nostalji zaman makinesi treninde isitmali vagonda kisik mum isigi ambiansinda ^konuguyla ^kendisi oturmus karsilikli anlatiyor sohbet ediyor , , , ben de onlara bu yolculukta dinleyici olarak eslik ediyorum- gibi bir haz aliyorum .💫🎸
velhasil , guzel dusunulmus bir konsept...
bayildim programa, akisa,sohbete,arada mirildanilan parcalara vs... .
onceki bolumlerde oldugu gibi ^son bolum de lezizdi,keske daha da devam etsin istedigim havasiyla , iyiki izlemisim dedigim bir bolumdu . belki bunda bi tik konugun beyazit ozturk'u en kendi oldugu gibi izlemek ayri bi ekstra keyif katti . mazhar bey kendisine guzel asistler yapti. program akip gitti . jestler de cok guzeldi karsilikli .
tebrikler gain .✔️