Digitürk'ten Yeni Dizi Kanalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,488
Puanı
1,060
Dİgiturk'ten yapılan açıklamaya göre Sci-Fi HD isimli kanal 28 Ekim'de yayına giriyor.
Kanal dünyaca ünlü bilim kurgu dizilerini ve fantastik dizileri yayınlayacak.

Kanal daha önce yayınlanan dizilerin yanında yeni-yayınlanmamış dizileri de yayınlayaca.
Digitürk 2 ve 302 numaralı kanallarda yayına başlayacak kanal Dizi paketine üye olanlarca izlenebilecek.

awww.medyaloji.net_i_h_49336_b.jpg

@Forumdash @OzaN @mrt-06 @BesaleT

Ekli dosyalar

• awww.medyaloji.net_i_h_49336_b.jpg
    awww.medyaloji.net_i_h_49336_b.jpg
    8.7 KB · Hit: 516
Güzel haber:X Bizde digi varkende ben internetten dizi izlerdim.Ertesi gün izlemek daha iyi oluyor:X Aslında bu digi olsun smart olsun tvibu olsun bu platformlarda internete girilebiliyor. Bu yuzden yabancı dizileri saat 2'den sonra ABD'de yayındayken kendi serverlarina yukleseler süper olurdu:(

Dünyaca ünlü diziler iyiymis. Digiturk olanlara hayirli olsun :)

Digitürk varda dizi paketi yok gerçi gerekte yok tv bakmıyoruz doğru dürüst. :D

Güzel haber:X Bizde digi varkende ben internetten dizi izlerdim.Ertesi gün izlemek daha iyi oluyor:X Aslında bu digi olsun smart olsun tvibu olsun bu platformlarda internete girilebiliyor. Bu yuzden yabancı dizileri saat 2'den sonra ABD'de yayındayken kendi serverlarina yukleseler süper olurdu:(
Digitürk'ü pek bilmiyorum o da öyledir muhtemelen ama D-Smart'ta pek çok dizi ertesi gün hemen yayınlanıyor. Mesela geçen Homeland'in reklamını gördüm sabah 7'de yayınlıyorlarmış ABD yayınından hemen sonra. Akşamı ise tekrarını koyuyorlarmış. :)

Digitürk'ü pek bilmiyorum o da öyledir muhtemelen ama D-Smart'ta pek çok dizi ertesi gün hemen yayınlanıyor. Mesela geçen Homeland'in reklamını gördüm sabah 7'de yayınlıyorlarmış ABD yayınından hemen sonra. Akşamı ise tekrarını koyuyorlarmış. :)
Homeland hakları bizde FX'te değilde mi? (b)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy