- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Dido'nun muhteşem bitter versiyonu olan siyah çikolata. Alanında şu an kanımca en iyilerinden biri.
Hiç alakaları yok bence. Gerçi karam gurmeyi tem hatırlamadım onu da deneyim tekrar.Frambuazlısını yazmaya gelmiştim de yazılmış. Eti Karam Gurme'nin çakmasıdır bence Dido Black.
Ben yedim güzel tadı. Beğenilmeyecek bir tarafı yok bence.Vay be kimse sevmiyor mu black'i, piyasan kaldırmasalar bari çok harika çünkü.
Bu arada frambuazlının bu konuda çok övüldüğünü görünce ben de bir yerde tesadüfen rastladığımda aldım hemen. Gerçekten o da harikaymış. Yalnız sınırlı üretim yazıyor stok yapmak lazım. @sokak sanati @Titanium @berkann
Hiç alakaları yok bence. Gerçi karam gurmeyi tem hatırlamadım onu da deneyim tekrar.
Vay be kimse sevmiyor mu black'i, piyasan kaldırmasalar bari çok harika çünkü.
Bu arada frambuazlının bu konuda çok övüldüğünü görünce ben de bir yerde tesadüfen rastladığımda aldım hemen. Gerçekten o da harikaymış. Yalnız sınırlı üretim yazıyor stok yapmak lazım. @sokak sanati @Titanium @berkann
Hiç alakaları yok bence. Gerçi karam gurmeyi tem hatırlamadım onu da deneyim tekrar.
İmza kampanyası falan mı yapsak 4 kişi olduk bile.Özellikle istediğimizi belirtmek için keşke sitelerine anket felan koysalar.
Şahsi görüşüm Frambuaz>Standart, çok güzel dağılıyor ne yaptılarsa iyi olmuş,tortu ile yarışmak istiyorlarsa ne yapsınlar etsinler normal üretime geçsinler.
Valla ben bulunduğum ilçede hiç görmedim tesadüfen başka bir yerdeyken gördüm.
Aa belkide ben bursa merkezde olduğum için her yerde görmüşümdürValla ben bulunduğum ilçede hiç görmedim tesadüfen başka bir yerdeyken gördüm.
Hepsine aynı yerden geliyordur o kantinlerin de ondandır.Aa belkide ben bursa merkezde olduğum için her yerde görmüşümdür
Bizim okulda 4 tane kantin var hepsindede var mesela
Vay be kimse sevmiyor mu black'i, piyasan kaldırmasalar bari çok harika çünkü.
İlk başta ayrı bir şeyi olabilir ama ben mesela Laviva'yı hala çok seviyorum.Karam'dan sonra bitterli gofret çıkınca çakması gibi durdu biraz bana. Dene bakalım bence Karam daha iyi, Dido Black'ten.
Dido Frambuaz iyi diyoruz da yeni çıktığı için de olabilir. Geçen sene de Laviva bayağı hoşuma giderdi bu sene hiç yemedim daha. Her şey gider, Ülker Çikolatalı Gofret kalır...