Didem Uzel "İntikam"a Devam Edecek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan "İntikam" dizisi kısa sürede kendisine sıkı bir seyirci kitlesi edinçeyi başardı.

Kısa sürede herkesin gönlünü feth eden dizi`de geçen bölüm Didem uzel`in canlandırdığı karakter "Leyla", balkondan cam masanın üzerine düşmüştü.

Bu olaydan sonra Didem Uzel`e diziden ayrılacakmısınız sorusu soruldu. Güzel oyuncu diziye veda edip etmeyeceğini kendisinin de bilmediğini belirtti.

Uzel, bu hafta hepimiz izleyip görelim, dizi yayınlanmadan konuşmam yasak dedi.

Oyuncu dizi ile ilgili önemli bir ipucu vererek "Diziden ayrılacağımı ben de bilmiyorum, ara-ara gidip geleceğim galiba" dedi.

t5UaPVnUJRvCAJ3VdEGfgnvT.jpg

Geçmişe gidip gelmeler fazla olduğu için "Didem Uzel" uzun bir süre devam eder diziye konuk olarak. :)

Dizideki dusus sahnesi neydi öyle, tanitimda da çok iddiali gözüküyordu :)

Ben o sahneyi pek beğenmedim aslında. Abartıldığı gibi değilmiş. Gerçekçi durmuyor ya da bana öyle geldi...

aynen bana da inandırıcı gelmedi. gayet yüksekti tutunduğu yer, öyle ayağı kayıp birdenbire o yüksekliği aşıp da sırt üstü aşağı düşecek. hadi ya :D

aynen bana da inandırıcı gelmedi. gayet yüksekti tutunduğu yer, öyle ayağı kayıp birdenbire o yüksekliği aşıp da sırt üstü aşağı düşecek. hadi ya :D
Birde bana kadının ağayı kaydı gibi de gelmedi. :D

Kendini aşağıya doğru attı gibi geldi. O sahnede biraz hayal kırıklığı yaşadım doğruyu söylemek gerekirse...

sezon finalinde ortadan kayblacak orjinaline göre sonra ortada gözükmiyi :D 2.sezon ölmüş de olabilir hortlaya da bilir

sezon finalinde ortadan kayblacak orjinaline göre sonra ortada gözükmiyi :D 2.sezon ölmüş de olabilir hortlaya da bilir
Bence yerli versiyonunda uzun bir süre olacaktır kadroda.

Dizi süreleri ülkemizde uzun olduğu için kadroda da uzun bir süre duracağını düşünüyorum. Konu sıkıntısı çekmemek adına gönderilmeyecektir. :)