DiCaprio'dan Yeni Film Projesi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1397658525.jpg

Son olarak Martin Scorsese'in The Wolf of Wall Street filminde oynayan ve Oscar adaylığı kazanan başarılı oyuncu Leonardo DiCaprio projelerine bir yenisini daha ekledi.

Yönetmenliğini Meksikalı yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu'nun yapacağı film, Michael Punke'nin yazdığı The Revenant: A Novel Of Revenge kitabından sinemaya uyarlanacak. Adının The Revenant olacağı açıklanan film, kürkleri için hayvanları öldüren bir kurumda çalışan usta bir tuzakçı Hugh Glass'ın bir ayı karşısında yaralanıp, ekip arkadaşları tarafından ölüme bırakılmasını ve ardından hem ekip arkadaşlarından hem de kürkleri için hayvanları öldürenlerden intikam almasını anlatacak.

Hugh Glass Leonardo DiCaprio tarafından canlandırılacak.

Son düzenleme:
DiCaprio varsa başka şey aramaya gerek yok. Muhtemelen yine Oscar'a oynayacak bir film olacak. :)

Yönetmenin hiçbir filmini izlemedim ama hep kaliteli işlere imza atmış.

Bu film galiba DiCaprio'nun projeleri içinde en yakın zamanlısı olacakmış. Yani 2015 sonunda çıkar film ve o yılın Oscar yarışına dahil olur. :)

Hikayesi benim de ilgimi çekti. Zaten DiCaprio varsa, o filmi izlemen gerekir. Yönetmenin daha önce 21 Grams filmini izlemiştim, ortalama bir puan vermiştim ama etkleyici bir film olduğunu inkar edemem. Bu da güzel olacaktır.