Diğer Yarım Dizisine de Yasak Var!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1405511187.jpg

Dün ATV'nin yeni dizisi Kertenkele'ye Cami'de çekim yapma yasağı herkesi şaşırtmıştı bugün ise ATV'nin başka bir dizisine daha yasak geldi.

Camide yapılan çekimler ile din ve imamlığın küçüldüğü düşünerek Kertenkele dizisine Camide çekim yapma yasağı koyan diyanet ATV'nin bir başka dizisi Diğer Yarım'ıda bu karardan nasiplendirdi. İpek Tuzcuoğlu ve Orhan Kılıç'ın başrolünde olduğu dizinin artık camide çekim yapması yasak.

Diğer Yarım yeni bölümleri ile Pazar günleri ATV'de.​

Cemaat diyaneti ele geçirmiş galibaki devletin kanalı atvyi yasakliyor 😱

@beyazsoy sen böyle birşey beklemiyordun bence :D
Bu aslinda İki gün oncenin haberi. Paralel yapi için bu leblebi çekirdek. Parelel yapının nasıl tnsyi TRT yı karıştırdığı ile ilgili makale yazmis biri olarak şaşılacak bir şey yok. Diyanet paralel yapi operasyonundan buyana süt dökmüş kedi agzini acmaya korkuyor)))) hatta @sürgünüm un açtığı ramazandan Stv çekim yapamıyor haberine karşı diyanet yazı yazarak stvnin yayın yapmasını sağladı . kısa sure önce maliyenin üst yapısı temizlendi yakında diyanete gelecek, sonra TRT, sonra tns ye zamanla olacak

Dün akşam KPA'yı beklerken uzun bi aradan sonra atv haber izledim. Adamlar Kertenkele ve Diğer Yarım'a yasak diye 5-6'dklık haber yapmişlar:F Kertenkele tutunca heralde bu yuzden böyle bi hareket yaptılar. Diğer Yarım nerdeyse ilk 100'e gremicek bitirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar :X

Geçmiş olsun, hep de ATV'nin dizilerinin başına geliyor bu yasaklar da... :)

Ulan sizin o Şefkat Tepe dizinizde Peygamber Efendimiz (s.a.v.) 'i sözde kamyona bindirmediniz mi lan twitter a dikkat edin dedirtmediniz mi yok artık ya gidip bunlara bir çift laf söylemek lazım neyse yakında hapise girer İnşallah bunu yapanlar ve yaptıranlar

Bu aslinda İki gün oncenin haberi. Paralel yapi için bu leblebi çekirdek. Parelel yapının nasıl tnsyi TRT yı karıştırdığı ile ilgili makale yazmis biri olarak şaşılacak bir şey yok. Diyanet paralel yapi operasyonundan buyana süt dökmüş kedi agzini acmaya korkuyor)))) hatta @sürgünüm un açtığı ramazandan Stv çekim yapamıyor haberine karşı diyanet yazı yazarak stvnin yayın yapmasını sağladı . kısa sure önce maliyenin üst yapısı temizlendi yakında diyanete gelecek, sonra TRT, sonra tns ye zamanla olacak
TNS mi? :)

Evet manipüle ettiğini açtığı başlıkta ayrıntılı yazdım. ardından sabah gazetesi istihbarat şefi de benin yazdiklarimi doğrulayan konuşmalar yapti onu da siteye ekledim reytinglerde eskisi kadar olmasa da manipülasyon var. Bazı diziler biraz sisiriliyor gibi))) gulme isaretin ATV dizilerini düşürüyor iması ama değil öyle olsa kertenkelenin reytingi düşerdi

Evet manipüle ettiğini açtığı başlıkta ayrıntılı yazdım. ardından sabah gazetesi istihbarat şefi de benin yazdiklarimi doğrulayan konuşmalar yapti onu da siteye ekledim reytinglerde eskisi kadar olmasa da manipülasyon var. Bazı diziler biraz sisiriliyor gibi))) gulme isaretin ATV dizilerini düşürüyor iması ama değil öyle olsa kertenkelenin reytingi düşerdi
Peki TNS'yi cemaat kontrolüne veren kimdi? :)