Devin Özgür Çınar "Sevdaluk" Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Daha önce "Parmaklıklar Ardında", "Türk Malı" ve "Galip Derviş" gibi dizi projelerinde yer almış olan güzel oyuncu Devin Özgür Çınar, yeni dizi projesi için kollarını sıvadı.

Televizyon Dizisi'nden Furkan Söğüt'ün haberine göre Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar'ın başrollerinde yer alacağı dizinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Devin Özgür Çınar katıldı.

"Sevdaluk" çok yakında Show TV'de izleyicisiyle buluşacak!

awww.bitiyatro.com_wp_content_uploads_2013_01_buyuk_devin_ozgur_cinar.jpg

Ekli dosyalar

• awww.bitiyatro.com_wp_content_uploads_2013_01_buyuk_devin_ozgur_cinar.jpg
    awww.bitiyatro.com_wp_content_uploads_2013_01_buyuk_devin_ozgur_cinar.jpg
    32.6 KB · Hit: 575
Hayat Türküsü ve Parmaklıklar Ardında dizilerinde izlemiştim, çok beğendiğim bir oyuncu.

Süper bir gelişme en sevdiğim oyuncular arsında rol yapmak yerine o rolü yaşıyor resmen diziyi izlemem diyordum ama izlerim artık.

Parmaklıklar ardındada gayet başarılıydı kendisi ilk bölümlerini soluksuz izliyordum Parmaklıklar Ardında çok iyidi ya

İyi bir oyuncu. Dizi için iyi olmuş ama şu dizinin ismi değişmezse ben tutacağına inanmıyorum...

Merakla beklediğim dizilerden biri. Süper kadro ve süper iş olacak. Ayrıca ben ismine bayıldım. :)

Artık o siteyi sevmiyorum arkadaş bir kanal hiç mi değiştirmez ben 10 senedir aynı temayı görmekten sıkıldım. :T:
Ama işte yinede giriyorum.

:X
Site için bence Ocak ayını beklemeleri gerekmiyor. Zaten uzun zamandır bir değişim olmamış site de. Dizilerin ve programların fragmanları eklenmiyor uzun zamandır. Yakın zamanda değişir gibi geliyor bana yani Ekim gibi. Bu arada hala "Deli Yürek" gösteriliyor. :X