Dev Derbide Beraberlik Çıktı: 2-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,716
Puanı
1,060
Fenerbahçe 2 - 2 Galatasaray

Fenerbahçe yenmiş olsa çok iyi olacaktı ama sonuç olarak maç berabere bitti. :)

Böyle takım mı olur 2-0'yı koruyamadılar

2-0'dan 2-2, bir an Fener için tarihi bir skor olabilir diye düşünmüştüm:)

Hep Aykut Kocaman'ın yüzünden. Öne geçiyoruz, öne geçtikten sonra yıldız oyuncularımızı çıkartıyor. Alex ve Stoch'u ne diye çıkartırsın ki. :(

Tek teselli Galatasaray'ın yenmemesi eğer böyle oynarsak play off'ta o da elimizden gider

Şampiyonluk artık çok zor. Galatasaray'ın ummadık yerlerden puan kaybetmelerini bekleyeceğiz :)

Play off'ta iki GS maçını kazanırsak anca şampiyonuz! O da bu oyunla maalesef zor!
Ama twitter'a falan bakıyorum da GS'liler fark atmış gibi seviniyorlar hani küçük takımlar yendikleri büyük takımlara sevinirlerdi siz beraberliğe seviniyorsunuz

Hep Aykut Kocaman'ın yüzünden. Öne geçiyoruz, öne geçtikten sonra yıldız oyuncularımızı çıkartıyor. Alex ve Stoch'u ne diye çıkartırsın ki. :(

alex golden başka bi şey yapmadı özellikle 2.yarı bi şey yapmadı... stoch ise muhtemelen aykut kocaman'ın istediklerini yapamadı Eboue sayesin :) 20 dk fener oynadı 2 gol attı 70 dk Galatasaray oynadı keşke son dakika da ki direkte gol olsaydı tek üzüntümüz KAÇIRDIĞIMIZ 3 PUAN :)

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'a karşı Kadıköy'de yenilmezlik serisini 12 yıla çıkartmış olması gerçektende çok iyi. Herşeye rağmen Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. :)

Play off'ta iki GS maçını kazanırsak anca şampiyonuz! O da bu oyunla maalesef zor!
Ama twitter'a falan bakıyorum da GS'liler fark atmış gibi seviniyorlar hani küçük takımlar yendikleri büyük takımlara sevinirlerdi siz beraberliğe seviniyorsunuz

hacı öyle diyorsun ama oynadığımız futbol için seviniyoruz :)

Eğer play off olmasaydı Gs kadıköy'de şampiyonluğu kutlayacaktı. Artık Kadıköy büyüsü de bozuldu

evet ben açık söyliyim ilk 2 gol olunca böyle oynarsa fark atabilir diye düşünmüştüm ama bu kadar korktuklarını bilmiyordum fenerbahçe'nin..
Fenerbahçe korkmadı aslında defansa çekilmek iyi fikirdi fakat bir türlü kontraatak'a çıkamadılar olsun yani bu oyuna 1 puan bile iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...