Destere

Gel @destere gel @destere bitsin bu gurbet.favoriforumum'da @Forumdash @xemrexxx yorumuna hasret
Şarkı bile yaptirdi köfte ve hor insan

aaaa @destere ayoll çocuğun konusu 3 yıldır mesaj almamış 😱😱😱
@xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Nisa @Cengo @gözlemci @denizz19 @mrt-06 @Bully @RüzgarGülü @cevaa
@sürgünüm @OzaN @aserat54 @dizimedya @BesaleT @pompy @MelankoliK
@sokak sanati @Yiğitt @yatutarsa ayolll çocuğa yorum yapın çabukkk

@destere beni çok eğlendiren güldüren birisi zaman zaman çok sapıtıyor gerçi kafasında dünyanın oklavasını kırdım ama neyse artık

severim kendisini ama dostça sevgiden bahsediyorum @destere yine yanlış anlama yanı

inadım inat diyenlerden biri protestosunu ısrarla sürdürüyor takdir ediyorum
birçok ortak dizimiz olduğundan sık sık konuştuğum ve sevdiğim biri

Diğerlerinin arasında hemen öne çıkan bir üye. @Çiğdem- ile de çok yakışıyorlar maşallah. Ama ona nasıl dayanıyor, bilmiyorum. Ayrıca protestosunu bitirse çok iyi olur. Gerçi bu iki konudaki istikrarını da takdir ediyorum, ona bir şey diyemem.

Destere forumda beni en çok güldürenlerden biri. O kadar foruma üyeyim destere gibisini görmedim. Birde pompy gibisini

Foruma neşe kattığını düşünüyorum çok eğlenceli bir insan umarım protestosuna bir son verir ve yeniden daha fazla aktif olur yani severim kendisini.
Ayrıca ortak dizi izlemek çok zevkli destere ile.

hahahah @destere ve @pompy candır zaten cnm

ayoll @xemrexxx gibisi gördün sanki diğer forumlarda ben kadın olmama rağmen böyle bir çene ömrü hayatımda ilk defa görüyorum hemde bir erkekte