heps muhteşem şeyler sağol varol tosbağademek 65 bin kere batırdın ortalığı tebrikler @destere totoşu)) neyse bunlar da hedyelerin @Çiğdem- önermişti bunları ben de aralarından seçtim hepsi tam senlik
Ekli dosyayı görüntüle 55238 Ekli dosyayı görüntüle 55239 Ekli dosyayı görüntüle 55240
hediyelerin muhteşem vadikızı harikasın
heps muhteşem şeyler sağol varol tosbağasen bunları kötülük olsun diye hediye ettin ama bu teyzelerin herbiri birbirinden kıymetli ben mutlu oldum valla
hediyelerin muhteşem vadikızı harikasınartık bu konudan çıkmam)
heps muhteşem şeyler sağol varol tosbağasen bunları kötülük olsun diye hediye ettin ama bu teyzelerin herbiri birbirinden kıymetli ben mutlu oldum valla
özellikle bunu çok sevdimBeğenmene sevindim nice mesajlara
gelinlikle koşturan kızın hatrına hediyeni kapıyorumyeni erler film dizisini hediye veriyorum düğünden önce aldatma var
bir senaryomada yorum at ikisinede yatıcam fenerbHÇE İÇİNözellikle bunu çok sevdim
ama bunun ismi nedir ismini çıkaramadım
gelinlikle koşturan kızın hatrına hediyeni kapıyorum
demek 65 bin kere batırdın ortalığı tebrikler @destere totoşu)) neyse bunlar da hedyelerin @Çiğdem- önermişti bunları ben de aralarından seçtim hepsi tam senlik
Ekli dosyayı görüntüle 55238 Ekli dosyayı görüntüle 55239 Ekli dosyayı görüntüle 55240
hhahah ahh işte gerçek hediyeler bunlarheps muhteşem şeyler sağol varol tosbağasen bunları kötülük olsun diye hediye ettin ama bu teyzelerin herbiri birbirinden kıymetli ben mutlu oldum valla
hediyeler fosilleşince beğendin bakıyorum hogathahhahah ahh işte gerçek hediyeler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?