Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,115 Reaksiyon puanı 61,939 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 8 Nisan 2022 #21 Alos' Alıntı: @Angelica Bayılır şişirmeye bi de sen haklıyken haksız tarafı savunmaya ve @Angelica AB grubunda 3 reyting alıyor neyi yeterli? Genişletmek için tıkla ... Reytingleri ortada birşeyi şişirmiyorum ayrıca kim haklı neye göre kime göre
Alos' Alıntı: @Angelica Bayılır şişirmeye bi de sen haklıyken haksız tarafı savunmaya ve @Angelica AB grubunda 3 reyting alıyor neyi yeterli? Genişletmek için tıkla ... Reytingleri ortada birşeyi şişirmiyorum ayrıca kim haklı neye göre kime göre
Carpe Diem Favori Üye Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 16,441 Reaksiyon puanı 14,395 Puanı 860 8 Nisan 2022 #22 Angelica' Alıntı: Reytingleri ortada birşeyi şişirmiyorum ayrıca kim haklı neye göre kime göre Genişletmek için tıkla ... Sana göre haksız insanlar her zaman haklı.
Angelica' Alıntı: Reytingleri ortada birşeyi şişirmiyorum ayrıca kim haklı neye göre kime göre Genişletmek için tıkla ... Sana göre haksız insanlar her zaman haklı.