Onu sen dersin o bozuk gözlerinle.canım yaa kümes göstersem apartman dicektin demek
Onu sen dersin o bozuk gözlerinle.canım yaa kümes göstersem apartman dicektin demek
Ben olmasam kümese taliptinOnu sen dersin o bozuk gözlerinle.Yalı ve para olmasaydı beni rüyanda bile göremezdin.
Ama sen çıktın ve yalıya sahip oldum kerizliğine doyma.Ben olmasam kümese taliptinMüştemilat pardon villa sahibi oldun
Çıldırrıcam @xemrexxx müştemilat oldugunu söylermisin şunaAma sen çıktın ve yalıya sahip oldum kerizliğine doyma.
Bozacının şahidi şıracı.Çıldırrıcam @xemrexxx müştemilat oldugunu söylermisin şuna
Şıracı dediğin senin ustan beBozacının şahidi şıracı.
Hoşt ne ustası be, hem öyle olsa da boynuz kulağı geçti.Şıracı dediğin senin ustan be@xemrexxx bile daha az takıktı banaSen varımı yoğgumu almaya kalkıon nankörrrrr!!!!
Boynuz kulaği geçti işte farklı bişey mi söyledim heeHoşt ne ustası be, hem öyle olsa da boynuz kulağı geçti.
Kendi ellerinle verdin benim ne suçum var? 😱
Esas hain ve yılanın başını görmek istersen aynaya bakabilirsin abi benim ardımdan bakacak ayna bulabilirsen.Boynuz kulaği geçti işte farklı bişey mi söyledim heeSenin bu kadar hain aö gözlü oldugunu bilmiyorudum
Allahın açı evde ayna kalmamiş al selfie cektim bak!!!Esas hain ve yılanın başını görmek istersen aynaya bakabilirsin abi benim ardımdan bakacak ayna bulabilirsen.Çünkü yalıdaki tüm tarihi eser niteliğindeki aynaları sattım paralarını da çatır çatır yedim.
Şıracı dediğin senin ustan be@xemrexxx bile daha az takıktı banaSen varımı yoğgumu almaya kalkıon nankörrrrr!!!!
Ne güzel sevişiyor larHoşt ne ustası be, hem öyle olsa da boynuz kulağı geçti.
Kendi ellerinle verdin benim ne suçum var? 😱
Senin gibi havadan zengin olmuş bir mahluğa az bile yaptım.Allahın açı evde ayna kalmamiş al selfie cektim bak!!!
Noldugu yada tipi önemli değil alacaği intikam önemli
ne evliliği beeeNe güzel sevişiyor lar@Dosi senin orda bunların evlenmesi serbestse bir çağır nikah kıydönüşte de @Angelica nir imam bulur hallolur bu işsonra @Maskeli Fedai de serhatı kökten bir sünnet edip çıkan eti pilavla @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Gerekli24 e yedirdi mi tamamdır
Alın teri nedir bilmez havadan diyor bideSenin gibi havadan zengin olmuş bir mahluğa az bile yaptım.
Ay zıkkımın kökünü yiyin hepiniz.Ne güzel sevişiyor lar@Dosi senin orda bunların evlenmesi serbestse bir çağır nikah kıydönüşte de @Angelica nir imam bulur hallolur bu işsonra @Maskeli Fedai de serhatı kökten bir sünnet edip çıkan eti pilavla @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Gerekli24 e yedirdi mi tamamdır
sizden gelen pilavı yemem benNe güzel sevişiyor lar@Dosi senin orda bunların evlenmesi serbestse bir çağır nikah kıydönüşte de @Angelica nir imam bulur hallolur bu işsonra @Maskeli Fedai de serhatı kökten bir sünnet edip çıkan eti pilavla @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Gerekli24 e yedirdi mi tamamdır
dimi yaaa herkes fesat olmuş ben hariçAy zıkkımın kökünü yiyin hepiniz.Kuş kadar beynin var o da yalnızca fesatlığa çalışıyor.
Ne alın teri be dededen zenginsin sen utanmadan alın teri diyor bir de.ne evliliği beeeBenden çaldıkları yetmıyormuş gibi bi de evlenip kanunen mi zengin edicem
Alın teri nedir bilmez havadan diyor bide
Bence de salı olmalı ama kanal bugünün reyting sonuçlarını bekliyor gibi. Eğer Aziz güzel bir başlangıç yaparsa salı, yapmaz ise cuma olur gibi. Hatta yarın gün bile basabilir reyting sonuçlarının ardından.ATV bence hiç düşünmeden salı akşamları yayınlamalı diziyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?