Derya Uluğ'un Albümünde Asil Gök Sürprizi!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
asil-gök-kimdir-nereli-1.png

Derya Uluğ ilk albümü için iddialı bir hazırlık içinde. Sektöre hit parçalarıyla hızlı giriş yapan Derya Uluğ, son teklileriyle Nabız 180 ve Ne Münasebet ile beklenen ilgiyi görememişti. Uluğ, albüm öncesi son single'ını yayınlamak için gün sayarken yeni albümünde erkek arkadaşı Asil Gök ile düet yapacağı bilgisi geldi.

Asil Gök, Yıldız Tilbe'nin Yıldız'lı Şarkılar albümünde Hastayım Sana şarkısıyla sesini müziksevere duyurmuş ve albümün hit olan parçalarıdan biri olmuştu.

Derya Uluğ albümünde Rüya ve Hükümsüz şarkılarını coverlayacağını daha önceden duyurmuştu.​

Derya ile Asil ses anlamıyla da zaten uyumlu bir çiftti kaçınılmaz düet kesinlikle süper olur :D

Ne Münasebet ve Nabız 180 şarkılarının tutmadığını düşünmüyorum bence gayet iyi dinlendiler. Sadece YouTube verilerine göre hareket etmek yanlış sonuçlar verecektir keza Kral TV de zirvede çokça yer aldı bu şarkılar :D

Yeni albümü heyecanla bekliyorum sağlam işlerin çıkacağı kesin. Umarım soundlar biraz değişir.

Asil Gök, Yıldız Tilbe'nin albümündeki performansı çok beğenilmişti. Sevgilisi Derya Uluğ'la da bol bol başarılı işlere de imza atıyordu. İyi bir iş ortaya çıkabilir. :)

Derya Uluğ'un tekrara düştüğünü düşünüyorum, Ne Münasebet dışında. Onun da klibi çalıntıydı galiba. :A

Asil Gök de harika bir ses Yıldız Tilbe'nin son albümünde en beğendiklerimdendi.