Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapan iyi yapar ama ben sınıfta en az konuşan kişi olarak tabir ediliyorum Matematik hocası dedi geçen hafta yerin gibine girdim resmen İlk dönem ilk defa bir hocamın bana sözlüden 95 vermesi beni motive etmişti 80 versede aynı idi 95'de yani demek ki iyi çalışmışım
bizim sınıfta ders 90 derecede kaynar sayemde hoca bi bağırıyor tüm okul duyuyor hoca o bağırışla bir bardak alsa ve bağırsa bardak dayanamayıp kırılır
Sevmediğimiz dersleri kaynatırız sınıfça Geçen tarihçiye paraşüt hikayesini anlattırdık. Ama sonrada çaktı olayı Din ve Kuran derselerini de kaynatmak istemesek bile kaynıyor. Dinci senenin başından beri vampirli kitaplar şöyle, büyülü kitaplar böyle diye konuşuyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.