Dersi Kaynatmak

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,167
Puanı
1,061
Ben ders kaynatdimmi o dersin o gun baslama sansi olmazdi.cok iyi becerirdim.

Çok iyi kaynatırım:D
Ders tarihse hocaya sorarım Suriyeyle savaşacak mıyız diye hoca yarım saat konuşur:D

ne yani iyi bi şey mi dersi kaynatmak... övünecek başka şeyler bulmalısınız bence... ben bir ineğim hiç ders kaynatmam

bizim sınıfta çok sık oluyodu hocalar bi ara kafayı yemişti :d

Ben pek kaynatmazdım ama 2-3 kişi vardı bu işi yapan, onların sayesinde kaynardı ders :D

Yapan iyi yapar ama ben sınıfta en az konuşan kişi olarak tabir ediliyorum:D Matematik hocası dedi geçen hafta yerin gibine girdim resmen:D İlk dönem ilk defa bir hocamın bana sözlüden 95 vermesi beni motive etmişti:) 80 versede aynı idi 95'de yani demek ki iyi çalışmışım:)

bizim sınıfta ders 90 derecede kaynar :F sayemde hoca bi bağırıyor tüm okul duyuyor :F hoca o bağırışla bir bardak alsa ve bağırsa bardak dayanamayıp kırılır :d

Sevmediğimiz dersleri kaynatırız sınıfça :D Geçen tarihçiye paraşüt hikayesini anlattırdık. Ama sonrada çaktı olayı :D Din ve Kuran derselerini de kaynatmak istemesek bile kaynıyor. :D Dinci senenin başından beri vampirli kitaplar şöyle, büyülü kitaplar böyle diye konuşuyor :D

ünide işe yaramaz adminin dediğini şimdi anlıyom gerekirse pazar günü ders yapar yani sıkıntı yok :d