'Derin Sular' Latin Amerika'da Yayınlanacak!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
FOX'ta yayınlanan yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği 'Derin Sular' dizisi Latin Amerika'da yayınlanacak!
Derin Sular, Latin Amerika'da yayınlanacak ilk Türk dizisi olacak!

Dizinin yayınlanması için VIP2000 firmasıyla anlaşıldı. Dizi için her biri 48 dakika 116 bölümden oluşan HD çekilmiş kaliteli dizi tanımı yapıldı. Dizinin İspanyolca dublajına başlanacak.

Dizinin Latin Amerika izleyicisine uygun olduğu, konusunun ilgi çekeceğini ve başarılı olacağı söylendi.

1iSPvyeceGyYySa8cyVvm9Pa.jpg

okyanusun ötesindekielr bizdeki tutmayan işelr itoplıcak gibi önce son şimdi bu :)
hayırlısı oldun :D

onlara dizide aşk olsun yeterli hatta baya aşk olsun 1 kişiye 3 kiş idüşsün .F
O zaman Unutma Beni onlara tam ideal olur. Dün denk geldim Adamın karısı kocasının iş arkadaşı ile birlikte o adamda aynı zamanda birlikte olduğu kadının kocasının yakını olan bir kadınla daha birlikte.... reyting rekorları kırar.

O zaman Unutma Beni onlara tam ideal olur. Dün denk geldim Adamın karısı kocasının iş arkadaşı ile birlikte o adamda aynı zamanda birlikte olduğu kadının kocasının yakını olan bir kadınla daha birlikte.... reyting rekorları kırar.

Karı kocalar ama dede torun gibi duruyorlar. :D

Devamı gelir umarım . :)

Uçurum'daki Atıl ve Felicia'nın sevgilisi de bu dizide oynamış, ilk başlarda fena gitmiyordu dizi daha sonra düşeşe geçti ve haftalık olarak final yaptı.

Şu ortadaki beyaz kazaklıyı izmir'de görmüştük yanına arkadaşım gidip siz Derin Sular'da oynuyordunuz değilmi demişti adamda evet yaa diyip havalanmıştı sonra resim çekilmek istermisiniz demişti.Bizde yok öylesine sorduk o kadarda değil demiştik adamın suratı hala aklımda :)

rauf u mu diyon o zaten asu ya yakışmıyor :F
türkiye de de izlenir koysunlar prime time yapra k dökümü reytingi alır unutma beni :F