Derin Çıldırdı! (Sadakatsiz 12. Bölüm)

kerem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,412
Puanı
1,060
Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Sadakatsiz 12. bölümüyle ekranlara geldi. Dizideki kadınlar tuvaletindeki sahne bölüme damgasını vurdu. İşte o anlar:

Hangi yaşta olursa olsun kadınlar tuvaleti her zaman içi kaos dolu ortamdır. Genelde böyle sahneleri lise dizilerindeki okullarda görürüz ama bu kadar efsanesini görmemiştim. :A

Hele Gönül'ün laflarıyla Seda Sayan'a gönderme yapılması. ''Senin akıl hocalarını biliyorum, onlar önce kendi geçmişlerine baksınlar''... :A

@Angelica @kerem @mesmeso61 @phoebebuffay @Alos @Özgür @Yiğitt @hayret bi şey @Alos @dreamy @Aserat @slhttnmtl ve diziyi izleyen diğer arkadaşlar...
------

Önce Derin ardından Gönül beter olsunlar. :A
Gönül'ü seviyorum ya, gıcık olsa da onsuz dizinin tadı çıkmıyor. :A

Hangi yaşta olursa olsun kadınlar tuvaleti her zaman içi kaos dolu ortamdır. Genelde böyle sahneleri lise dizilerindeki okullarda görürüz ama bu kadar efsanesini görmemiştim. :A

Hele Gönül'ün laflarıyla Seda Sayan'a gönderme yapılması. ''Senin akıl hocalarını biliyorum, onlar önce kendi geçmişlerine baksınlar''... :A

@Angelica @kerem @mesmeso61 @phoebebuffay @Alos @Özgür @Yiğitt @hayret bi şey @Alos @dreamy @Aserat @slhttnmtl ve diziyi izleyen diğer arkadaşlar...
Ben izlemiyorum ayrıca izlesem bile sarışının tarafını tutardım buzdolabına karşıyız. :A

------
Seda Sayan ayrıntısına dikkat etmemiştim ben. :A Asya ve Bahar’ın, Derin’in çenesini kapatması harikaydı. Son zamanlarda izlemekten en çok zevk aldığım dizi, replikler çok iyi. :bhr:

• Harika
Reactions: kerem
Bahar ve Asya, Derin'e bir güzel koydular lafı. Şu sahnede zevk aldığım kadar çoğu şeyden zevk almıyorum. :A

• Harika
Reactions: dreamy
Kime ne yaşattıysanız bir gün aynısını yaşamanız dileğiyle 😉

Önce Derin ardından Gönül beter olsunlar. :A
Seda Sayan ayrıntısına dikkat etmemiştim ben. :A Asya ve Bahar’ın, Derin’in çenesini kapatması harikaydı. Son zamanlarda izlemekten en çok zevk aldığım dizi, replikler çok iyi. :bhr:
Bahar ve Asya, Derin'e bir güzel koydular lafı. Şu sahnede zevk aldığım kadar çoğu şeyden zevk almıyorum. :A
Kime ne yaşattıysanız bir gün aynısını yaşamanız dileğiyle 😉
Bu hafta yeni bölüm yok sanırım. Umarım ikinci bir aradan etkilenmez. :(

------

Gönül'ü seviyorum ya, gıcık olsa da onsuz dizinin tadı çıkmıyor. :A

Kerem bir kadın olarak kadınlar tuvaletini böyle kaoslu görmedim yaa :A

• Güldürdün
Reactions: kerem