Derbide Gülen Trabzonspor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
Play off, TrabzON !

[h=1]Play off, TrabzON !

[/h]Beşiktaş ile Trabzonspor'un play -off'a iyi noktada girme mücadelesinde kozlar İnönü'de paylaşıldı, pozisyonu bol nefis maçta kadınlar futbol ziyafeti çekti.. Karadeniz Fırtınası, kalesini bulan ilk şutla golü yedi ama, İnönü'den 3 puanla ayrılıp puanları eşitlemeyi bildi..

-NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR-

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan Trabzonspor'da sakatlıkları geçen Burak Yılmaz ile Olcan Adın ilk 11'de sahaya çıktı.

A Milli Futbol Takımı'nın hafta içinde Slovakya ile yaptığı özel maç için aday kadroya çağrılan ve kamp sürecinde hafif sakatlıkları bulunan her iki forvet oyuncusu da Fiyapı İnönü Stadı'nda 11'de forma giydi.

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Halil Altıntop, Glowacki, Vittek ve Cech ile sarı kart cezalısı Alanzinho ise maç kadrosunda yer almadı.

-Kadroda 3 değişiklik-
Trabzonspor, Beşiktaş karşısına son Mersin İdmanyurdu maçından 3 farklı oyuncuyla çıktı.

Bordo-mavili takımda son Mersin İdmanyurdu maçından farklı olarak, sarı kart cezası biten Burak Yılmaz'ın yanı sıra, Adrian ve Celustka 11'de sahaya çıkarken, sarı kart cezalısı Alanzinho ile sakatlığı bulunan Cech maç karosuna alınmadı, Henrique ise yedek soyundu.

-VE MAÇ-

-Beşiktaş: 1 - Trabzonspor: 2

Stat: Fiyapı İnönü

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman

Beşiktaş: Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Sivok, Sidnei, Ersan Gülüm, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Ernst, Fernandes, Quaresma, Almeida

Trabzonspor: Tolga Zengin, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Celutska, Volkan Şen, Colman, Adrian, Zokora, Olcan Adın, Burak Yılmaz

Goller: Dk. 50 Almeida (Beşiktaş), Dk. 62 Burak, Dk. 78 Colman (Trabzonspor)

Son düzenleme:
Beklemiyordum bu galibiyeti şaşırtıcı oldu benim açımdan. Beşiktaş bu sonuçla birlikte iddiasını tamamen kaybetti diyebiliriz. Yarış Galatasaray ve Fenerbahçe arasında olacak ve büyük ihtimalle gülen taraf Galatasaray olacak. Tabii temennim tam tersi. :)

Trabzonspor'un kazanacağını tahmin ediyordum aslında. Zaten Futbol Anketlerinde de BJK veya TS kazanır demiştim. :)

Beşiktaş son haftalarda çok kötü oynuyor. Avrupa'dan da elenirse Carvalhal yolcu diyebiliriz :)

Trabzon çok gol kaçırdı... tarihi farka gidecek maçlardan biriydi. Yine de önemli olan 3 puandı. Trabzon play-off'u garantiledi diyebiliriz...

trabzon farkı kaçırdı en az 5-6 tane atacağı maçtı

Bjk ve hamsiler zaten çoktan devre dışı kalmışdı yarış gs ve Fenerbahçe arasında geçecek ve son gülen fb olacak derbilerde fb üstünlüğü ortada 18 marttaki derbiyi alırız puan farkı 6'ya düşer play offlarda iki gs maçınıda alıp şampiyon oluruz

kartalın bu sene kanadı kırık.. uçamıyor tekliyor..
hamsi sezon sonuna doğru atağa geçti..ilk maçları berbattı avrupa macerasından sonra kendilerine geldiler.
ama play offta şans kanaryalardan yana, yine şampiyon olacağız..