- Reaksiyon puanı
- 18,892
- Puanı
- 1,060
Ben depresyondayken hep uyuyorum peki siz
Müzikten sonrasını,depresyon dışında da yapıyorsun.Kafamı ne dağıtacaksa onu yapıyorum müzik dinliyorum dizi izliyorum örgü örüyorum
Ablan ve abin işte mi oluyorlar?Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ve yalnız kalmamaya çalışıyorum.
Abim yok ablam da evde.Ablan ve abin işte mi oluyorlar?
Fazladan bir aile üyesi eklemişim. Ablan,üniversitede hangi bölümü okumakta?Abim yok ablam da evde.
Aynen öyle. Şu anda herhangi bir bölümde okumuyor, sınava girecek yarın.Fazladan bir aile üyesi eklemişim. Ablan,üniversitede hangi bölümü okumakta?
Ablana sınavda muvaffakiyetler dilerim.Bu arada bir konu daha açtım.Aynen öyle. Şu anda herhangi bir bölümde okumuyor, sınava girecek yarın.
Geliyorum, yalnız bir dizi izlemem gerekiyor yorumumu diziden sonra yaparım.Bir konu açtım beklerim.
Yine hangi dizinin kanına girdin?Geliyorum, yalnız bir dizi izlemem gerekiyor yorumumu diziden sonra yaparım.
Browni, Karam.Hangisini
Olağan Şüpheliler'e başlayacaktım yine biraz erteledim.Yine hangi dizinin kanına girdin?
Exxen üyeliği mi yaptın? Seni gidi kar yürüyen izini belli etmeyen seni...Olağan Şüpheliler'e başlayacaktım yine biraz erteledim.
Yoo, kim dedi.Exxen üyeliği mi yaptın? Seni gidi kar yürüyen izini belli etmeyen seni...
Sen söyledin.Cinayeti itiraf ettin.Mevzuyu Nigar Kanlı gibi çözdüm.Yoo, kim dedi.
Ben bu saflıkla ilk sıkıştırmada patır patır dökülürüm.Sen söyledin.Cinayeti itiraf ettin.Mevzuyu Nigar Kanlı gibi çözdüm.