Deprem Sonrası Dizilerin Dönüş Takvimi Netleşiyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
337

Ülkemizi yasa boğan depremlerin ardından dizilerin dönüş takvimleri şekillenmeye başladı.

Pazartesi günü ekrana dönmeyi planlayan 4 diziden 3'ü iptal edilmiş, sadece 'Bir Küçük Gün Işığı' yayınlanmıştı. Dün akşam 'Üç Kız Kardeş' ve 'Taçsız Prenses', bu akşam da 'Çöp Adam' ve 'O Kız' yeni bölümleriyle buluşacak. Öte yandan bu hafta tüm dizilerini döndürmesi beklenen Kanal D son anda 'Camdaki Kız' ve 'Yargı'yı iptal etti.

Kanallar dizi duyurularını yapsa da reklam gelirlerinin düşüklüğü ve gündemdeki yoğunluk nedeniyle sık sık yayın akışı değiştiriyor. Yapılacak güncellemeleri bu konudan takip edebilirsiniz:

20 Şubat Pazartesi
  • Bir Küçük Gün Işığı (ATV)
21 Şubat Salı
  • Üç Kız Kardeş (Kanal D)
  • Taçsız Prenses (FOX)
22 Şubat Çarşamba
  • Çöp Adam (Star TV)
  • O Kız (Kanal D)
23 Şubat Perşembe
  • Al Sancak (TRT 1)
  • Ömer (Star TV / 5. bölüm)
24 Şubat Cuma
  • Yalı Çapkını (Star TV)
  • Ateş Kuşları (ATV)
  • Kızılcık Şerbeti (Show TV)
  • Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı (TRT 1)
  • Tuzak (TV8)
  • Sıfırıncı Gün (TV8)
25 Şubat Cumartesi
  • Gönül Dağı (TRT 1)
  • Kardeşlerim (ATV)
  • Dokuz Oğuz (FOX)
26 Şubat Pazar
  • Yargı (Kanal D)
  • Teşkilat (TRT 1)
  • EGO (FOX)
27 Şubat Pazartesi
  • Yasak Elma (FOX)
  • Alparslan: Büyük Selçuklu (TRT 1)
  • Ömer (Star TV / 6. bölüm)
  • Veda Mektubu (Kanal D / yeni dizi)
28 Şubat Salı
  • Ben Bu Cihana Sığmazam (ATV)
  • Yürek Çıkmazı (TRT 1)
  • Gecenin Ucunda (Star TV)
1 Mart Çarşamba
  • Kuruluş: Osman (ATV)
2 Mart Perşembe
  • Camdaki Kız (Kanal D)
  • Aldatmak (ATV)
  • Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Show TV)
3 Mart Cuma
  • Hayatımın Şansı (FOX / final bölümü)
5 Mart Pazar
  • Güzel Günler (Show TV)

Son düzenleme:
Show Tv ne yapmaya çalisiyor? Görende sanar her dizisi reyting rekorlari kiriyor, neden iyice israrla izleyicileri kanaldan sogutuyorlar? Her kanal yavas yavas normal akisa dönerken bu kanal neden böyle davraniyor? Yali Capkini açiklandiginda aninda Kizilcik Serbeti de yayinlanir dedim daha ses seda yok... Saka gibi kanal. Cidden çok seviyorum ve hep Show Tv'nin dizilerinin reytinglerinin yüksek olmasini diliyorum ama artik bende uzaklasiyorum bu kanaldan...... ay sinirle yazdim üf geride okumadim kusura bakmayin!
------

Üf bunu demeden de gidemicem. Ayda yilda bir iddali dizi yayinlanacakti kanalda, ondanda hala ses yok...!!! #Aile

Ghbg sessiz sedasız finalsiz mi bitecek acaba?

Ya da zaten düşme eğiliminde olan reyting daha da düşecek diye mi bu haftayı pas geçmişler.

Depremi gündeme getirmek için en çok uygun senaryoya sahip dizi bence. Belki de senaryo revizyon görmüştür.

Güzel Günler dizisi de depremi senaryoya dahil edebilir. Mahalle içinde yardım kampanyası vb.
Neden bitsin?