YS Denklem Problemi 9.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,323
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Denklem Problemi

9.Bölüm

Dünya yeni bir pandemiyle karşı karşıya karışık virüs diye yine çinde ortaya çıktı ne olamaz yinemi pilav Periliçe ve periler heyeti başkanı bununla ilgilenirken ve canavarlarla ilgilenirken Ada ve eşini ayırma sihirlerime devam edeceğim 18 yıl olacak evleneli evlilik yıldönümlerinden önce sevgililer gününü mahaf etmek ister

Ama pandemiden kaynaklı hiç bir şey yapamıyorlar aklına size sevgililer günü için müthiş bir planım var Benim yaptıklarımı ne kimse göremesin ve Pars Adanın ikiz kardeşinin eski sevgilisidir ismi idilin teyzesi Onunda adı İdil herkes öldü zannediyordu Perilerde yıldıza gittiğini aslında ölmemiş yıldızlarada gitmemiş kaçırılmış ve öldü diye göstermişler sihirle bir olaydan şüphelenen periler ölmemiş olabilir Pars diye bir peri işleri karıştırmıştır ama hiç kimsenin haberi yoktur

Peritik uygulaması parsa bilgi gittiği ortaya çıkıyor ve Çindeki perilere periwitterdan hesabı olmadığı için sıkıntı yaşar ve o hala uyuyordur o rüyada onu beyaz atlı prens olarak görüyor İdil teyzesinin izini bulur hem goncanın izini bulur

Goncanın gerçek annesi bu olaya çok sinirlenir ben sana sonra hatırlatırım olan biteni İdil uyanır ve o rüyaları siler Pars bunun bedelini ödeyeceksiniz Seçil bulduğun kişi başına dert açmış Parsın yapılan sihirleri bozulur bu nasıl olur bu iş burda bitmedi Peri ekibi o yeni pandemiyede aşı bulmaya çalışıyorlar peri labrotuvarı bulduk bitirebiliriz bu bir sihirden oluşan bir virüs dünyanın bütün suyuna karışırsa nasıl ama koronadan kurtulamayacağız en azından bir virüsten kurtulmamız iyi çünkü bu sihirle olan virüs koronada sihirle olmuş olabilirmi çünkü sihir gibi mutasyona uğruyor

Canavar Bu Seçilin huyu değişmezmi başlıyorum şimdi süper oldu o sudan içen herkes o yeni pandemi bozulur periler korona aşısı olur periler diyarında

Bir şekilde periler aşı yaptırıyor korona aşısı kendi gezegenlerinde işte görüntü bu ve kimse bilmiyor peri olduklarını nasıl haledeceğiz bu işi
9.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @Gerekli24 @haluk792 @xdragxx @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @Afet Güçverir