Bölüm
Büyük tehlike
Seçil bir yerden maç seyrederken
Ada ve eşi İngiltere’de süper lig seyrederler bir İngiliz cafede
O maç için cafe açıktır sosyal mesafeyi olarak açık olması lazım
Korona aşısı sırası gelenler tek tek yaptırır
Sıkıntı İngiltere’ye üçü bir arada yapıp aşıyı virüsü yok etmek oxford moderna ve Alman aşısını karıştırmak İngiltere’de görülen mutasyondan kaynaklı Türkiye’ye gelemezler
Galatasaray-Fenerbahçe’nin maçında bu nasıl çizgi İngilizler şok olur böyle ofsayt çizgisimi olur
Sekiz şeklinde çizselermiş keşke
Bir peri banka soygunu olmuştur sihirler çalınmıştır eğer o sihirler onlara giderse asisti yapan ofsayta görünebilir
Peritik uygulamasını kullanan Seçil peri takımını Fenerbahçe demiş
O Çinli peri bir sihir yapmış ofsayt olmayan pozisyona ofsayt yapıp golü iptal eder
Çünkü aldatan sevgilisi Fenerbahçeli
O da bir cadının işi
Seçil kendini korumaya alır
Yeni bir pandemi getireceğim koronadan ders almamışlar Benim tuttuğum takımın hakkını yiyemezler
Sihir hazırlığına başlar kendini korumaya alır
Selenden yardım ister o sırada eski eşi artık bir canavardır köpeklikten canavarlığa terfi etmiştir. O hisseder kötü olaylar hissediyorum
İdil her şeye yetişir diye ama sihirlenmiştir çoktan
Bu öyle bir pandemi olacak ki hem korona pandemisi hemde başka pandemi bunu siz istediniz Koronadan ders alacaktınız
Seçil kazanını hazırlar Selen’le beraber
Black pudding domuz kanından sosis yengeç kanı yarasa kanı bütün hayvanların kanları ve o pandemi çağları tarihte bunları birleştirip öyle bir virüs yarat ki dünya şok etkisi yaşasın
Ama korona kalmaya devam etsin hem korona pandemi ve yeni bir pandemi aynı anda olsun
8.Bölümün sonu
@Dosi @Gerekli24 @Angelica @Afet Güçverir @Sherlock @Tolstoyevski @haluk792 @xdragxx @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch
@Dosi @haluk792 eğitime geçiceğim @Gerekli24
Büyük tehlike
Seçil bir yerden maç seyrederken
Ada ve eşi İngiltere’de süper lig seyrederler bir İngiliz cafede
O maç için cafe açıktır sosyal mesafeyi olarak açık olması lazım
Korona aşısı sırası gelenler tek tek yaptırır
Sıkıntı İngiltere’ye üçü bir arada yapıp aşıyı virüsü yok etmek oxford moderna ve Alman aşısını karıştırmak İngiltere’de görülen mutasyondan kaynaklı Türkiye’ye gelemezler
Galatasaray-Fenerbahçe’nin maçında bu nasıl çizgi İngilizler şok olur böyle ofsayt çizgisimi olur
Sekiz şeklinde çizselermiş keşke
Bir peri banka soygunu olmuştur sihirler çalınmıştır eğer o sihirler onlara giderse asisti yapan ofsayta görünebilir
Peritik uygulamasını kullanan Seçil peri takımını Fenerbahçe demiş
O Çinli peri bir sihir yapmış ofsayt olmayan pozisyona ofsayt yapıp golü iptal eder
Çünkü aldatan sevgilisi Fenerbahçeli
O da bir cadının işi
Seçil kendini korumaya alır
Yeni bir pandemi getireceğim koronadan ders almamışlar Benim tuttuğum takımın hakkını yiyemezler
Sihir hazırlığına başlar kendini korumaya alır
Selenden yardım ister o sırada eski eşi artık bir canavardır köpeklikten canavarlığa terfi etmiştir. O hisseder kötü olaylar hissediyorum
İdil her şeye yetişir diye ama sihirlenmiştir çoktan
Bu öyle bir pandemi olacak ki hem korona pandemisi hemde başka pandemi bunu siz istediniz Koronadan ders alacaktınız
Seçil kazanını hazırlar Selen’le beraber
Black pudding domuz kanından sosis yengeç kanı yarasa kanı bütün hayvanların kanları ve o pandemi çağları tarihte bunları birleştirip öyle bir virüs yarat ki dünya şok etkisi yaşasın
Ama korona kalmaya devam etsin hem korona pandemi ve yeni bir pandemi aynı anda olsun
8.Bölümün sonu
@Dosi @Gerekli24 @Angelica @Afet Güçverir @Sherlock @Tolstoyevski @haluk792 @xdragxx @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch
------
@Dosi @haluk792 eğitime geçiceğim @Gerekli24
Son düzenleme: