Ben eski kıyafetlerimi köyde durumu olmayan tanıdıklarımızın kızlarına veriyordum aslında eskide sayılmaz kullanmadıklarımı diyelimFarklı bir eskiciyim ben, öyle herkese benzemem
Ben eski kıyafetlerimi köyde durumu olmayan tanıdıklarımızın kızlarına veriyordum aslında eskide sayılmaz kullanmadıklarımı diyelimFarklı bir eskiciyim ben, öyle herkese benzemem
Bizde buradan para kazanıyoruz ne yapalımBen eski kıyafetlerimi köyde durumu olmayan tanıdıklarımızın kızlarına veriyordum aslında eskide sayılmaz kullanmadıklarımı diyelimSen bu işi ticaret olarak yapıyorsun
İnsanlardan aldığın eskileri durumu olmayanlara dağıtBizde buradan para kazanıyoruz ne yapalım
Arada onu da yapıyoruz tabiİnsanlardan aldığın eskileri durumu olmayanlara dağıt
Aaa ozaman tamam gözüme girdinArada onu da yapıyoruz tabi
Sen de bizi ne sandın her şey para değilAaa ozaman tamam gözüme girdin
Tabi sen dağıt bol bol eğer eşyadan sıkısırsan sana takviye yaparım benim dolaplar dolu taşıyorSen de bizi ne sandın her şey para değil
Eşyadan yana sıkıntımız yok şu anTabi sen dağıt bol bol eğer eşyadan sıkısırsan sana takviye yaparım benim dolaplar dolu taşıyor
Allah gökten eşya bile yağdırır kafana sen yardım et yeterEşyadan yana sıkıntımız yok şu an
Elimizden geldiğince ederizAllah gökten eşya bile yağdırır kafana sen yardım et yeter
Alırızda türkiyede zorunlu olurmu bakalım ama olsunTürkiye rahat Aşı kartı olmayanlar kafelere kıraathaneye kahvehaneye alınmayacak vatan gazetesi ve NTV @Çiğdem
Kafeler için zorunlu E nabızdan alınıyor @ÇiğdemAlırızda türkiyede zorunlu olurmu bakalım ama olsun
Kaç doz oldun sen, git birde üzerine Alman aşısı olEğer aşı öncesi burda olsaydım çin olmazdım @pompy peşimi bırakmıyor yok sizi şuraya almaz yok avrupa istemiyor
Alman iyi @eskiciKaç doz oldun sen, git birde üzerine Alman aşısı ol
Kaç doz oldun sen, git birde üzerine Alman aşısı ol
İkinciyi olduk şuan daha olmaya gerek yok 3 aydan sonra olunsa iyiymiş yeni yılda bakarızAlman iyi @eskici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?