Bebek in Ferhat’ın eline geçmesi sıkıntı rahattı Arka sokaklarda senaryomda @Emre OzansoyArka Sokaklar'ın başlamasına daha çok var. Sıkar uzaması.
Bebek in Ferhat’ın eline geçmesi sıkıntı rahattı Arka sokaklarda senaryomda @Emre OzansoyArka Sokaklar'ın başlamasına daha çok var. Sıkar uzaması.
Çok.
Arka sokaklarda bebek Ferhat mazının elinde ölüp ölecekmi Belirsiz
Yazık bebeğe.Arka sokaklarda bebek Ferhat mazının elinde ölüp ölecekmi Belirsiz
Aşı detayı ilginç olmuş pompy. Evliliklere bile engel oluyor eğer aşı olunmazsa@Dosi okudun mu bölümü
Büyük sıkıntılar yaşanabilir rüyamda gördümAşı detayı ilginç olmuş pompy. Evliliklere bile engel oluyor eğer aşı olunmazsa
Sezon finali yapman iyi olmuş @pompyDenklem Problemi Sezon Finali
Bombalar ve Yangınların konuşacağı Sezon Finaliyle Yarın Yenisuda @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Angelica @serhatt @Çiğdem @slhttnmtl
Çok heyecanlı bir bölüm olacakmış bekliyorumDenklem Problemi Sezon Finali
Bombalar ve Yangınların konuşacağı Sezon Finaliyle Yarın Yenisuda @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Angelica @serhatt @Çiğdem @slhttnmtl
Bu nere basladı birde bitiyor 😱 😱 😱 @serhatt @eskiciDenklem Problemi Sezon Finali
Sihirli annem eski kadrosuyla olsa nasıl olurdu exxendekini eleştirdiler @Çiğdem
O çok kötü olmuş sen bakabildinmiSihirli annem eski kadrosuyla olsa nasıl olurdu exxendekini eleştirdiler @Çiğdem
Evet konular bağlantılı konu uzuyor o kadar denklem Probleminden sonra eski kadrosuyla çekmek zor ben yazdım ardından sıfırdan başlattım @MayısKralı üç bölüm yazabildi @ÇiğdemO çok kötü olmuş sen bakabildinmi
@MayısKralı da diziye baslasa keşke kanalına alsanEvet konular bağlantılı konu uzuyor o kadar denklem Probleminden sonra eski kadrosuyla çekmek zor ben yazdım ardından sıfırdan başlattım @MayısKralı üç bölüm yazabildi @Çiğdem
Denklem Problemi Sezon Finali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?