YS Denklem Problemi 14.Bölüm (Yeni Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Denklem Problemi

14.Bölüm

Bora doğrusöz ve Betül Adanın aklında bir fikir var Betül’ün eşi Rüzgar onu aldatmış Tuğçe’yle

Böylecesine Ada İçin büyük tehlike başladı

Aldatılma sırası onda bunu engellemek için tek şanş Tuğçenin Bahtsızlar ülkesi kraliçesi tarafında olması İstanbulun içinin içinde görünmez bir ülke bahtsızlık ülkesi Bahtsızlık ülkesi başka denizi Aynı Türkiye gibi bir yarım Ada dünyada gözükmüyor Bir ülkenin içinde başka görünmez bir ülke denizleri çok benziyor Türkiye’ye benzerliği bune böyle Türkiye’ye çok benziyor bu yer bahtsızlık ülkesi kraliçesi coracanavory

Tuğçe’ye emir şudur Şirketi ele geçir Rüzgarı kendine aşık et

Ama bilmedikleri bir durum vardır

Ada yeni Periliçe olarak Betül’e yardım eder

Beyaz evlilik olayı çıkar birde ortaya

Tuğçe’yi izleyen Ada bir şeyler çevirdiği ortaya çıkar Göçmenler bürosundaki kağıdı görünce şok geçirir bu işte bir iş var

Bu Ada rahat durmayacak belli oldu

Ermenistan’lı bir kızı Adanın eşine saplantılı bir şekilde aşık edeceğim neden eskiden evli olduğu kişi Ermenistanlıymış zayıf noktası bu o erkeğin yeni komşu gelir Ermenistanlıdır sevgilisi vardır kavga ederler ayrılırlar

Adanın eşinin ofisine gider Orda Adanın eşine aşık olur Ada onun eşi demekti o zaman benim adım Yangın Yangınınız olmaya geliyorum

Yanlış kişiye bulaştın Ada bunun bedeli ağır olacak
14.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @kerem @Doğan @Emre Ozansoy @The_Erinch @HeisenBerg @12.Adam @Sherlock @xdragxx @Tolstoyevski

Reactions: Doğan and Dosi
Güzel olmuş @pompy
Çocuklar Duymasın müziği gelmiş. Yakışmış

Eline sağlık
------

Konuda matematik problemi var sandım. Bambaşka bir şey çıktı. Forum beni ters köşe yapmaya devam ediyor

Denklem Problemi 15.Bölüm Fragmanı
Yangın ve Tuğçe ortalığı karıştırıyor üniversiteli erkekler aşı olduktan sonra korona aşısı olduktan sonra kaçamak yapıyım derken yapılan bir sihir sonucu felaket gelir
Denklem Problemi Kurban bayramı Özel Bölümüyle Pazartesi Günü Yenisuda @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @Sherlock @Angelica @serhatt camilere gideceklere Aşı olanlar camiye aşı dağıtıyor periler @kerem

Reactions: Dosi