YS Denklem Problemi 13.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,295
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Denklem Problemi

13.Bölüm

Bora ve Betül ve Tuğçe ve Rüzgar karşı karşıya gelir

Ada verdiği bir kararla Koracanavora adlı kraliçe bahtsız ülkeler kraliçesini yenmek ister

Dünyaya bahtsızlık yayılmasın diye

İlk planını öyle bir yapar ki Bir kız mezuniyet töreninde İstanbulda bir erkek İrlanda’da o kızın en iyi arkadaşıyla düğünde Seçil ne yaparız diye düşünürken Seçil o kraliçenin lanetinden kaynaklı aldatılmış ilk aşkı tarafından

Ama bilmedikleri tek bir olay

Betül Rüzgarla evlenmek için bir kötü büyücünün oğlundan kaçmış Hardonun oğlu

Yarasonadan kaçmış adamın yaşadığı yer İsveç Östersund Yarasona koronacılar ailesinden geliyor

Bu virüste Yarasonanın parmağı olmasın

Böyle pandemi yaşamadım

Bir anda şok bir olayda Bir telefon çalar

Seni ve o düğündeki herkesi mahaf edeceğim

Sen benim en iyi arkadaşımdın nasıl öpersin dudağından beni aldatan şerrimden korksun

Yandık bunlar başımıza yeni bir virüs çıkartmasın öyle bir teknolojileri var bir uyuşturucu çetesine bağlılar Polisler

Bu ne bir hap Canavar çetesi var başımızda yeni bir virüse sebep olan hap mı neymiş İnsanları yiyor özellikle hedefi bütün erkekler

Bunu yapan kim bir kız erkeklerede verdiği hapın içinde virüs var ne virüsü Aldatanora virüsüne yakalanmış birisi ve bu mutasyondan Varyantı Koronanın yeni varyantı koronacula

Ada bahtsızlık virüsü bu yeni bir pandemiyle razı değiliz bu çeteyi bitireceğim

13.Bölümün Sonu
@Dosi @Angelica @serhatt @kerem @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @xdragxx @12.Adam @HeisenBerg @Tolstoyevski