Denizz19'dan Yeni Sezona Kalabilecek Diziler Değerlendirmesi!

Anladım
,birde yaz ayının en iyi dizisi hakkında köşe yazısı yapabilirsin , oda ilgi görebilir
Yaz ayının en iyisi dizisi yaparsam Güllerin Savaşı der çıkarım .

Pazar o hayat bnm var fox dokunmaz ona.Cumartesi olursa iyi gidebilir ama hemen gecmesi lazim
Aa evet onu unuttum ama onun da reytingleri son zamanlar düşmüştü. Bu işler hiç belli olmaz.

Güllerin Savaşı ve Kiraz Mevsimi yaz için gerçekten iyi işler oldular. Ancak yeni sezonda gün değiştirecekleri kesin gibi. Baya büyük bir risk bu diziler için...
Bu arada izledin mi Güllerin Savaşı'nı?

Yaz ayının en iyisi dizisi yaparsam Güllerin Savaşı der çıkarım .

Aa evet onu unuttum ama onun da reytingleri son zamanlar düşmüştü. Bu işler hiç belli olmaz.
Haklisin bakalim o hayat bnmin bitmesini hic istemiyorum senaryosu cok guclu

İyi bakalım var mı tahminin yeni sezonda tutunabilecek dizilere.
Kiraz Mevsimi yeni sezona çıkar gün değistirip cmt olur oranlarını azaltıp kasım aralık gibi final yapar.
Kocamın Ailesi de aynı şekilde vadi gelince şansî kalmaz fox persembe bos o diziyle devam edecektir ve dizi sona erecektir.
Güllerin Savaşı çok güzel bir dizi ama eylül sonu gün değisimin etkisiyle biter.
Kaçak Gelinlere şans vermiyorum yaz boyu biter. Ruhumuzun Aynası da aynı şekilde.
Güzel Köylü yazın en sevdiğim işi oldu ama dizi bence transfer olacak. Dizi adından da belli yaz dizisi fazla şans vermiyorum.
Ulan İstanbul pazartesi ilk beş bitirebilir sezonu aynı yolla devam ederse ama kanal gün değiştirecek ve son.
Diger Yarım yaz sonu bitecektir.

İzledim. Beğendim, yazın bana göre en iyi işi olmuş. İnş. bu şekilde ilerler dizi.

kışa ulan istanbul ve güzel köylü kalır, diğerleri bitirilir.

bu yazdığın tüm diziler 3.sezonu göremezler bencede gelecek sezonda yayından kalkmaya baslıcaklardır çok iddalı diziler geliyor bu konuda yazılan diziler yazın dizi yokluğunda tutunabildiler ama dizi sezonunda ilk 3 göremezler kesinlikle 🙂🙂

Kiraz mevsimi korkarim ki SVSV akibetini yasar gun degistirince reyting kaybi yasar aralikta-ocakta filan biter en iyi halde

Ulan Istanbul gun degismezse belki iyi gider pazartesi ama Kanal d bu memnun etmez tabii

Gullerin savasida maaelsef yeni sezonda kayb olup gidecek

diger yarimin reytingleri pek parlak sayilmaz bu yuzden devam etmez

Guzel koyluyu haftasonuna koysalar iyi gider

Çoğu dizi yeni sezona kalmasına kalacak gibi ama kışın aynı reytingleri koruyup uzun süre ayakta kalmaları zor.

Ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Güzel Köylü, Kiraz Mevsimi, Güllerin Savaşı reytinglerinde düşüş yaşasa da diğerlerinden daha uzun süre kalacak gibi geliyor bana.

Kocamın Ailesi ve Kiraz Mevsimi gayet iyi gidiyor. Fox icin yeterli oranları alıyorlsr. İki dizide yeni sezonda devam edecektir. Kiraz Mevsimi gün degistirebilir. Oranları bu civarlarda tutarlarsa sezon sonunu da görebilirler. Güllerin Savaşı yanlış zamanda başladı bence. Seyirci yeni yeni ısınıyor ama o da gün değişikliğinden kötü etkilenecek gibi. Kanal D cok iddialı dizilerle geliyo. Gözünün yaşına bakmaz bence. Ulan İstanbul günü değişmezse pazartesileri farklı bir alternatif olarak iyi gider. Günü değişirse de şansı yüksek. Çünkü sosyal meduada oldukça ilgi odağı. Umarım Kanal D başka bir dizi icin aptallık edip gününden etmez diziyi. Güzel Köylü ve Kaçak Gelinler hafta sonuna atılacak gibi geliyor. Güzel Köylü kışa kadar sürebilir çünkü stsrdaki benzer diziler Baba Ocağı ve Düriyenin Güğümleri kışı görmüştü. ama iki dizide çok başarılı gitmeyecektir. Diğer Yarım Eylülü göremez gibi geliyor.