Denizz19'dan Yeni Sezona Kalabilecek Diziler Değerlendirmesi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Öncelikle merhaba. Bu yazımda özetle yeni sezona kalması muhtemel olan diziler ve yeni sezona kalması halinde olabilecekler hakkında fikirlerimi sunacağım.

Ulan İstanbul ile başlamak istiyorum. Özellikle sosyal medyanın dilinde olan bir dizi. Sağlam oyunculukların yanı sıra, izleyiciye aşıladığı şarkılarla da oldukça sevildi. Peki bu dizi yeni sezona gelebilir mi? Muhtemelen yeni sezona gidebilecek evet ama benim tahminimce bu dizi de Kayıp Şehir misali oradan oraya savrulup sonunda reyting kurbanı olacak.

Kaçak Gelinler'le devam edecek olursak bu dizinin tanıtımları gayet iyi yapıldı ancak dizi başlangıçta yaptığı etkiyi şuan gösteremiyor. Peki yaz sezonu sonu olur mu? Bu oranlarla devam ettiği müddetçe yeni sezona kaymış olsa dahi kısa sürede tozlu raflara kalkacak işlerden biri olacak bence. Unutmayalım ki yeni sezonda iddialı bir sürü dizi olacak.

Güllerin Savaşı drama dizi kimliğiyle yazın başlayan sanırım tek dizi. Yazın drama dizileri senaryo ve oyunculuklar beğenilmezse kolay kolay başarı elde edemediği gibi arada kaynayıp gidebiliyor. Ancak Güllerin Savaşı'nda farklı bir havanın olduğu ortada ve bu reytinglere yaza göre iyi yansımış gibi. Bu dizi tam kış sezonu dizisiydi ancak şuan eline geçirebildiği kitleyi yeni sezona aktarabilecek kadar etkili olabileceği kanısındayım. Yeni sezonda Salı günleri yayınlanmayacağı aşağı yukarı belli gibi Küçük Ağa sebebiyle ama dizinin gün değişikliği diziye yarardan çok zarar getirebilir benden söylemesi.

Fox ekranlarında başlayan Ruhumun Aynası aslında iddialı bir kadroyla yaz sezonuna giriş yaptı ancak izleyiciye başlangıcından beri kendisini sevdiremedi. Dizinin ya genel senaryosunda sıkıntı var ya da işleyişi iyi yapamamalarından kaynaklı bir durum. Ama görünen o ki bu reytinglerle yaz sezonunu bile zor tamamlayacak dizi. Yeni sezona kalamayacak.

Güzel Köylü gibi bir dizi tam yazlık kıvamda bir dizi, iyi de reyting aldı hani ve kanalını da her yönüyle mutlu etmeyi başardı. Peki dizi yeni sezona kalabilir mi evet bence kalacak. He uzun ömürlü olur mu bilemiyorum ama senaryoyu tuhaflaştırmadıkları sürece bu dizi kış sezonunda da benzer oranları alacaktır diye umuyorum.

Kocamın Ailesi izlediğim ve gördüğüm kadarıyla eğlenceli bir dizi ancak bu tarz diziler bir süre sonra sarpa sarmaya başladıkları için işi oldukça zor olacak. Ancak yeni sezonda yeri hazır. Yeni sezonda yeri hazır olsa da düşüş kaçınılmaz görünüyor.

Yaz ayının kuşkusuz en az tanıtımla en iyi başarı sağlayan dizilerinden biri oldu Kiraz Mevsimi. Genç oyuncuların ağırlıkta olduğu dizi sosyal medyanın da fazlasıyla gözüne girmiş durumda. Yeni sezona en iddialı giriş yapacak dizilerden biri bence ancak sonunu Güneşi Beklerken gibi görüyorum bu dizinin de.

Diğer Yarım iyi başladı inişli çıkışlı bir grafik çizdi ancak yaz sonunda bu dizi kaldırılmış olacak demedi demeyin.

Katıldığınız katılmadığınız bölümler ile ilgili yorumlar bekleniyor.

Çok güzel bir değerlendirme olmuş, eline sağlık
Aynen katılıyorum bu ve gelecek hafta asıl yaz reytingleri belli olacak bence
Kaçak Gelinler 30 bölüm devirmesini çok isterim ben. 🙄

Eline sağlık

Demek isteyipte üşendiğim lafları söylemişsin

Eline saglik bana bi kiraz mevsimiyle kocamin ailesi kalcak gibi geliyor fox 2.5 alsa bile sezon sonuna kadar surdurur diger kanallar hemen kaldirir.ozellikle kiraz mevsimi çok iyi dizi seymayi Mine tugaya benzetiyorum
@denizz19
@xBUGRAx

Eline saglik bana bi kiraz mevsimiyle kocamin ailesi kalcak gibi geliyor fox 2.5 alsa bile sezon sonuna kadar surdurur diger kanallar hemen kaldirir.ozellikle kiraz mevsimi çok iyi dizi seymayi Mine tugaya benzetiyorum
@denizz19
Çoğu kalır ama yeni sezonda çoğunun işi zor. Kiraz Mevsimi Cuma'da kalamaz zaten imkansız gibi bir şey. Gün değişirse kötü olabilir. Kocamın Ailesi Perşembe kalamaz gibi.

Söyle söyle ki içinde kalmasın.
Sen söylemişsin modcum beni yormadın

Çoğu kalır ama yeni sezonda çoğunun işi zor. Kiraz Mevsimi Cuma'da kalamaz zaten imkansız gibi bir şey. Gün değişirse kötü olabilir. Kocamın Ailesi Perşembe kalamaz gibi.
Persembe gununu idare edebilir bence kocamin ailesi senaryo sıkıntısida yasamaz uyarlama oldugu icin 2.5 falan alir yeni sezon. Kiraz mevsimi carsamba veya cumartesi olcak gibi bakalim

ellerine sağlık

sanki beğendiğin dizileri daha çok şans vermişsin örn: Güllerin Savaşı

Persembe gununu idare edebilir bence kocamin ailesi senaryo sıkıntısida yasamaz uyarlama oldugu icin 2.5 falan alir yeni sezon. Kiraz mevsimi carsamba veya cumartesi olcak gibi bakalim
Kiraz Mevsimi için uygun gün Cumartesi olabilir ya da Pazar günü.

Ellerine sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. Diğer Yarım dizisi hakkındaki görüşlerine katılıyorum.

Değerlendirmeler güzel olmuş. Ellerine sağlık. Ulan İstanbul uzun soluklu olacak İnşallah.