Shebnem kim ?Yok artık.😱 En çok izlenen kanala böyle bir şeyle çirkinleştiremezsin.Ayrıca Shebnem izin vermez.
Shebnem kim ?Yok artık.😱 En çok izlenen kanala böyle bir şeyle çirkinleştiremezsin.Ayrıca Shebnem izin vermez.
Hmm ben kabul ettiririm
Sağol benim canım kardeşim, ağır total dostum seviyorum seni ve diğer kotgilleriTebrik ederim Deniz'im.Hediyeni al bakalım;
Nice güzel, samimi mesajlarının devamına inşallah, yüzün hep fotoğraftaki hanımla gülsün.
Konuda ya hediyen.Sağol benim canım kardeşim, ağır total dostum seviyorum seni ve diğer kotgilleriHediyeme bayıldım ama 2.kot olan @Bully bana hediye almadı.
Hediye konuda ya işte.
Pardon canım şimdi kıvırmak istiyorum ama kıvıramadım ne desem.Hediye konuda ya işte.
Konuyu senin açtığını şey edemedim neyse şey olsun. .ssHediye konuda ya işte.
Kalbimden vurdun demiştin bir de dün unutkanlığa for.Pardon canım şimdi kıvırmak istiyorum ama kıvıramadım ne desem.
Sende ne saf şeysin canım.Konuyu senin açtığını şey edemedim neyse şey olsun. .ss
Hem konuyu okuma hem odun de iyi valla. ssKonuyu senin açtığını şey edemedim neyse şey olsun. .ss
Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum.Kalbimden vurdun demiştin bir de dün unutkanlığa for.
Bu Atacan hep böyle insanlara iftira atar halbusi ben dedim ki Bully bana en büyük hediyeyi aldı diye dedimHem konuyu okuma hem odun de iyi valla. ss
Senin kadar olmadığım kesin.Sende ne saf şeysin canım.
Pardon.Hem konuyu okuma hem odun de iyi valla. ss
Ben saf geçiniyorum sen katıksız safsın çocuğum ama iyi anlamda safSenin kadar olmadığım kesin.
Pardon.Deniz öyle deyince gaza geldim klasik yalan dolancı Deniz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?