Deniz Yıldızına ''Deniz'' geri dönmeli mi?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,676
Puanı
1,060
Deniz Yıldızına ''Deniz'' geri dönmeli mi?
FOX'un en başarılı ve reyting rekorları kıran günlük dizilerinden birisi olan Deniz Yıldızı'na ''deniz'' karakteri yeni sezonda dönerse reytingler artabilir mi?

Ölmemisti degil mi dizide? Ölmediyse geri dönsün tabii, dizinin adi bu yüzden "Deniz Yildizi" degil mi?

Ben de geri dönmesini isterim ama o diziyi sırf Deniz ve Mert için izliyordum ikisi de yok o yüzden artık izlemiyorum

bence bütün denizler geri dönmeli ...

Ölmemisti degil mi dizide? Ölmediyse geri dönsün tabii, dizinin adi bu yüzden "Deniz Yildizi" degil mi?

Yok ölmedi zaten ölmemesi kafamda soru işareti bıraktı. Acaba birdahaki sezonda dönücek diye mi ölmedi? gibisinden

- - - Ekleme - - -

Ben de geri dönmesini isterim ama o diziyi sırf Deniz ve Mert için izliyordum ikisi de yok o yüzden artık izlemiyorum

Ya Mert ile Deniz çıkmasaydı diziden neler olucaktı bu sezon biliyonmu hacı Efsunla Özgür beraber olucaktı. Deniz Mert Demir üçlüsü olucaktı yani Deniz bi Demir'le bi Mert'le
ne güzel olurdu ya öyle ama işte o ikili çıkınca planlar suya düştü Demir Efsun oldu Özgür Mine oldu zaten Mine bu sebebden girdi kadroya. Gelecek sezonda Şenol,Mine,Arzu,Aykut çıkıyolar.

Tabi dizinin adına bakarsanız

O zaman dönebilir.. Neden çikti acaba diziden..

O zaman dönebilir.. Neden çikti acaba diziden..

Kimi diyo sette zorlanıyomuş ayılıp bayılıyormuş
kimi diyor zam istemiş Nirgül kabul etmemiş anlaşamamışlar sözleşmeyi fesh etmişler falan, fakat doğru olan nedir bilemiyoruz.

Kimi diyo sette zorlanıyomuş ayılıp bayılıyormuş
kimi diyor zam istemiş Nirgül kabul etmemiş anlaşamamışlar sözleşmeyi fesh etmişler falan, fakat doğru olan nedir bilemiyoruz.

Televizyon sektörü bu. Ortaya bir iddia atilir, herkes ona inanir. Asil açiklamayi Deniz'i canlandiran kisiden duymak gerek.

Televizyon sektörü bu. Ortaya bir iddia atilir, herkes ona inanir. Asil açiklamayi Deniz'i canlandiran kisiden duymak gerek.

Güneş Emir yani
ama kendisini televizyonlarda göremiyoruz valla delircem ya bari başka dizide oynasa yine Koray Erkök'le.

Iste Günes Emir'in neden "Deniz Yildizi"ndan ayrildigi GERÇEK açiklama:

tv arşivi

Güneş Emir'in Deniz Yıldızı dizisinden çalışma şartlarından dolayı ayrıldığı üzerine konuşuluyor.

Iste Günes Emir'in neden "Deniz Yildizi"ndan ayrildigi GERÇEK açiklama:

tv arşivi

Güneş Emir'in Deniz Yıldızı dizisinden çalışma şartlarından dolayı ayrıldığı üzerine konuşuluyor.
Fks14 çok sağol, böylelikle dizinin 5 yıllık olduğunu öğrendik
ama anlamadığım nokta şu diğer oyuncular insan değil mi onlar nasıl çalışıyor özellikle Banu, dizi onun üzerine kurulmuş sanki her bölümde o var valla Begüm Topçu'ya(Banu) Helal olsun ona ve diğerlerine... Çok yetenekli oyuncular, görevlerinide çok çok iyi bir şekilde yapıyorlar.

diziyi Begüm Topçu için izliyorum çok yetenekli bir oyuncu deniz dönsede olur dönmesede ama dönmesinden yanayım yerlerine gelen efsun ve demir'i izleyici benimsemedi diye düşünüyorum

Önemli degil

Diziyi tüm oyuncular için izliyorum. Deniz gidince dizi ilk aralar çok tuhaf oldu ama sonra hemen toparladı.
Bence Deniz'in çıkmaması gerekiyordu. (Sette bayılması bile. çünkü sen dizinin baş karakteriydin)
şimdi ise dizideki en iyi oyuncu Begüm (Banu)

Reytingleri yeni sezonda düzelecektir ve yine her zaman ki yeni sezonda hep ilk 10'da göreceğiz!