deniz yıldızı yarın saat 20 de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,262
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
2.bölüm fragmanı
Deniz yıldızı uyarlaması olan tilkiler
rıza ve deniz hukuk fakültesinde okuyorlar denizin beşik kertmesi ne yapacak cinayet çözülebilecekmi hukuk fakültesinden rızanın arkadaşından çıkar uyuşturucu her şeyi zor duruma sokacak erkin ve Arkadaşları polis Akademisinde çıkan süpriz bir madde acaba o nedir kimin yatak odasından çıktı
Erkin ve Arkadaşları tehlikedemi
herşey yarın saat 20 de cevabı bulacak.

pompy nin diziyi demiyorum fox dakini diyordum
pompy nin tüm dizileri aynı konuya sahip sadece isimleri değişik bomba patlar sonuçta
Hehehe evet aynen pompydekiler böyle
ben foxdaki deniz yıldızını bir kere bile açmadım yalan söylemeyeyim teyzeme gittiğimde belki bi 3-5 dakika bakmışımdır teyzemgil bakar ...yoksa yok yani...

Hehehe evet aynen pompydekiler böyle
ben foxdaki deniz yıldızını bir kere bile açmadım yalan söylemeyeyim teyzeme gittiğimde belki bi 3-5 dakika bakmışımdır teyzemgil bakar ...yoksa yok yani...
bundan sonrada izleme bence ben bir 15 dakika baktım oyuncu kadrosu sıfır konu sıfır öyle oynaşıp duruyorlar zaten boşluk dolduruyor dizi

bundan sonrada izleme bence ben bir 15 dakika baktım oyuncu kadrosu sıfır konu sıfır öyle oynaşıp duruyorlar zaten boşluk dolduruyor dizi
Fazlasıyla dolduruyor ama o boşluğu
yok güünlük diziyle uğraşamam zaten hergün izle izle sıkılır yaw insanız sonuçta....az heyecan olacakki haftayı sabırsızlıkla bekleyecen....

Fazlasıyla dolduruyor ama o boşluğu
yok güünlük diziyle uğraşamam zaten hergün izle izle sıkılır yaw insanız sonuçta....az heyecan olacakki haftayı sabırsızlıkla bekleyecen....
heyecan demişken vikingsler e başla heyecan dorukta

@sürgünüm hangi dizide acaba ses çıkmadı bugün ?

heyecan demişken vikingsler e başla heyecan dorukta

@sürgünüm hangi dizide acaba ses çıkmadı bugün ?
Şimdi ne düşünüyorsun diye bir sayfa vardı nerde olacaktı?Bende bu forumu kulalnmasını hiç öğrenemedim forumdan biri ölüp gitse haberim olmayacak o kadar yabancıyım.

Neyse mevzuya geleyim o sayfayı bulabilseydim bu gece hangi diziyi izliyoruz diye sana soracaktım.

ben vikings lere devam ediyorum dün öyle anlaşmıştık

hafta sonunda aynı dizileri izleyeceğiz ..