'Deniz Yıldızı' Final Yapıyor!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
7.sezonunda Show Tv'ye transfer olan sevilen günlük dizi final yapıyor!

Başrollerini Begüm Topçu ve Cantuğ Turay'ın paylaştığı Deniz Yıldızı bu sezon yaşadığı ayrılıklar ve 12 yeni oyuncu transferiyle gündeme gelmişti.
Reytinglerin düşük gelmesi ve bir türlü yükselememesi sonucu Show Tv dizi aleyhinde final kararı aldı.

Deniz Yıldızı yayınlanacak 5 bölümden sonra Cuma akşamı final yaparak 7 sezonluk ekran macerasını sonlandıracak.
Deniz Yıldızı final bölümüyle Cuma akşamı 19.15'te Show Tv'de!

Son düzenleme:
Ne kadar bu habere sevinsem de bir yanım üzülüyor.

7 yıldır dizi ekranlardaydı.Bende ilk 4 sezonunu izlemiştim ve dizinin fanatik fanı ve Begüm Topçu fanıydım sonra dizi 5.sezonda saçmalayınca işte bir şekilde kurtulduk.

Begüm Topçu'yu daha iyi yerlerde görürüz umarım. Çünkü 7 sezon o diziyi taşıdı.
🙄

Mehveş'im bitiyormuş.

Deniz ölünce dizi bitti gitti. Sonra çok sarpa sardı. Final kaçınılmaz oldu zaten Show'da ki haliyle.

Pardon Almanya olacaktı.
ABD ilk sezonda gitmeye karar vermişti oradan aklımda kaldı. Ay neyse ki bitiyor.
Begüm'ün şöyle adam akıllı bir dizide görürüm umarım.

Begüm o dizinin em çok kazananı olacak bence. Güzel bir dizi teklifi alır.

Begüm o dizinin em çok kazananı olacak bence. Güzel bir dizi teklifi alır.
Dizi ilk başladığında normal oyunculardandı sonra 2.sezonda yardımcı kadın oyuncu oldu sonra da Başrole yükseldi yani oyunculuğu günlük diziye göre çok iyi.
Umarım iyi bir teklif alır. Oda diğer kadınlar gibi kariyer yerine çocuk filan demez inşallah.

7 sene ekrandaymis bir bolumune bile denk gelmedim
Bitmesi iyi olmus gibi gunluk dizilerin 7 sene yayinda kalmasi zordur zoru basarmis sevenleri icin uzuldum

Aslında dizi başta çok iyidi ancak bu çizgisini koruyamadı bu yüzden final kararı sürpriz olmadı

Şimdi buna seviniyorum ama Unutma Beni biterse ciddi üzülürüm

Hele şükür, bir an bu haberi göremeyeceğimizi sandım.

allah'ım çok teşekkür ederim daha geçen demiştim umarım erkenden biter begüm'ü yeni projede görürüz diye kabul oldu.

aşkların en güzeli'de 19.00'a gelir o zaman.

Ayy öldük yeter, bu sezon ciddi temizlik olacak gibi.

Doğru karar. Aslında bu sezon hiç başlamasa daha iyi olurdu, güzel bir finalle biterdi.

begüm topçuyu haftalık bir dizide görmek dileğiyle
güneş mir gibi küçük rolleri kabul etmez umarım

1 nisan da değil))))))

Evet tns ve sbt nin günlük dizileri şişirme dönemi bitti ve bir bir günlük diziler tarihin tozlu sayfalarına kalkacak

Yalnız bu haber yalan. Dizinin çekimleri devam ediyor çünkü. Şu an Show'un gündeminde zaten bu diziyi kaldırmak gibi bir niyeti yok. Konuda da net bir bilgi yok görüldüğü üzere. Kilitlenmesi gerekir. @mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati