Deniz Türkali 'Aşkın Dili Yok' Dizisinde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1412774780.jpg

Başrollerinde Deniz Çakır, Yiğit Özşener, Murat Ünalmış ve Orhan Alkaya'nın yer aldığı ve Kanal D'de yayınlanacak olan Aşkın Dili Yok dizisinin kadrosuna bir isim daha dahil oldu!

Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu, Boyut Film - Murat Tokat imzalı dizinin kadrosuna, daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne ve Galip Derviş dizilerinde rol alan Deniz Türkali dahil oldu.

Aşkın Dili Yok, yakında Kanal D'de!

Fatmagül'ün Suçu Ne ve Galip Derviş dizisinde vardı demekki Galipten ayrılmış. :(
Dizi adına iyi oyuncu hayırlı olsun. :)

Bunda da küçük bir rolü varsa yürütebilir. Galip Derviş'in kadrosu da zaten küçüçük. Daha da küçülmesi çok da iyi olmadı. Levent Öktem, Diriliş: Ertuğrul'a geçti mesela. Türkali olmasa da olur, ama onun rolü önemliydi. İkisini bir arada yürütebilseler güzel olur aslında... :(

Deniz Türkali Galip Derviş'te zaten bir bölüm var dört bölüm yok, geçen sezonki bölümlerde çok azdı rolü. Bence iki diziyi bir arada yürütme ihtimali fazla.

Galip Derviş'ten ayrılmamıştır umarım renk katıyordu diziye. :(

Deniz Türkali Galip Derviş'te zaten bir bölüm var dört bölüm yok, geçen sezonki bölümlerde çok azdı rolü. Bence iki diziyi bir arada yürütme ihtimali fazla.
Bence de öyle olur. Dizi zaten 60-70 dakika. Rolü de 10 dakika oluyor. Peki Levent Öktem'in ayrılmasına ne diyorsun? O da Galip'in psikoloğu Fırat'ı canlandırıyordu, ama Diriliş'e geçti. Sence o da devam ettirir mi iki diziyi de? :)

Bence de öyle olur. Dizi zaten 60-70 dakika. Rolü de 10 dakika oluyor. Peki Levent Öktem'in ayrılmasına ne diyorsun? O da Galip'in psikoloğu Fırat'ı canlandırıyordu, ama Diriliş'e geçti. Sence o da devam ettirir mi iki diziyi de? :)

Senin mesajını okuyana kadar Levent Öktem'in yeni diziye başlayacağını bile bilmiyordum. 😛 Bilmem belki o da iki diziyi bir arada yürütür, yürütemezse de Monk'ta psikoloğun olmadığı bölümleri uyarlarlar bizimkiler herhalde. 🙂

Az görünmesine rağmen seviyordum rolünü Galip'ten ayrılmasını istemem. Hülya'nın annesi gitmesin diziden. :D
Zaten az rolü var ayrılması hata olur devam etsin
Sonuçta kendisi Barış Pirhasan'ın ablası, Yusuf Pirhasan'ın da halası. İkisi de dizideki görevlerine devam ediyor. Yani tam bir aile işi aslında. Bence de ayrılmaz, sırf Galip'ten az para geldiği için iki oyuncu da daha fazla para için yeni arayışlara geçiyor ve iki yapımı da aynı anda yürütmeyi tercih ediyorlar... :)

Senin mesajını okuyana kadar Levent Öktem'in yeni diziye başlayacağını bile bilmiyordum. 😛 Bilmem belki o da iki diziyi bir arada yürütür, yürütemezse de Monk'ta psikoloğun olmadığı bölümleri uyarlarlar bizimkiler herhalde. 🙂
Olsa sevinirim, ama olmasa da çok üzülmem herhalde. Sırf Galip ile Hülya kalsa yine izlerim... :)

Başka psikolog bulurlar :)

Sonuçta kendisi Barış Pirhasan'ın ablası, Yusuf Pirhasan'ın da halası. İkisi de dizideki görevlerine devam ediyor. Yani tam bir aile işi aslında. Bence de ayrılmaz, sırf Galip'ten az para geldiği için iki oyuncu da daha fazla para için yeni arayışlara geçiyor ve iki yapımı da aynı anda yürütmeyi tercih ediyorlar... :)

Olsa sevinirim, ama olmasa da çok üzülmem herhalde. Sırf Galip ile Hülya kalsa yine izlerim... :)
Hadi ya Barış ve Yusuf Pirhasan'la akraba olduğunu bilmiyordum Deniz Türkali'nin. :D

Galip Derviş dizisi cepte zaten ama daha çok görüneceği bir dizide oynamak onun da hakkı inşallah yeni dizisini tutturur. :)

Hadi ya Barış ve Yusuf Pirhasan'la akraba olduğunu bilmiyordum Deniz Türkali'nin. :D

Galip Derviş dizisi cepte zaten ama daha çok görüneceği bir dizide oynamak onun da hakkı inşallah yeni dizisini tutturur. :)
Deniz Türkali ve Barış Pirhasan, Vedat Türkali'nin çocukları. Yusuf Pirhasan da Barış Pirhasan'ın oğlu olduğu için halası oluyor. Ben de daha fazla gözükeceği bir dizide oynamasını isterim şahsen, sevdiğim bir oyuncudur. Yeter ki Galip Derviş'i de bırakmasın... :)

Monk'ta psikoloğu oynayan adam öldüğü için yerine yeni psikolog bulmuşlar mesela iki işi birden yürütemezse bizimkiler de o tarz bir şeyler yapabilirler bence de. :)
Ona bakarsan Monk'un asistanı da 3. sezondan sonra değişmişti. Algı Eke de o zaman 3. sezon sonunda bırakacak mı diziyi? :)

Şaka bir yana öyle ajitasyon meselelerine girmeye gerek yok bence. Uzak bir yere paketleseler bile bize yeter. Emekli olsun bari. Ve yerine muhtemelen gelecek oyuncu da yine başarılı biri olmalı... :)