Deniz Seki ( Röpörtaj ) 2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
DENİZ SEKİ, “SÖZ YAŞLARIM” İSİMLİ YEPYENİ ALBÜMÜ İLE MÜZİKSEVERLER İLE BİR ARADA. EKİBİMİZ SANATÇI İLE KISA BİR SÜRE ÖNCE BULUŞUP, KISA BİR SÖYLEŞİ YAPTI.

DENİZ HANIM, NEREDEYSE TAMAMI SİZİN ELİNİZDEN ÇIKAN BİR ALBÜM HAZIRLADINIZ. BİRAZ DETAYLARINI ANLATIR MISINIZ BU PROJENİN?
Tüm PowerTürk izleyicilerine merhaba. Yeni albümümün ismi “Söz Yaşlarım”. Bu benim 7. albümüm ama şu an ilk albümüm kadar heyecanlıyım. Benim için çok özel bir albüm. Albümde 10 şarkı var. Bir tane Murat Yeter ile ortak bestemiz var. Versiyonlar var. Sadun Ersönmez ve Murat Yeter ile çalıştım. Onlar benim vazgeçemediğim müzisyen arkadaşlarım.

VERSİYON ŞARKILAR KİMLERİN ESERLERİ ?
10 şarkının sözü bana, 8 tanesinin ise bestesi bana ait. Bir tane Pavlos bestesi var. Ülkü Aker sözleri var. “Herkes Kendi Yoluna” isimli şarkımız var. Rosario’nun bir şarkısına uyan, adapte sözler yazdım. O da çok çok sevdiğim bir bestecidir.

ÇIKIŞ PARÇASI OLARAK SEÇTİĞİMİZ ŞARKI “SUYA HAPSETTİM” OLDU, YAKIN ZAMANDA KLİBİNİ DE İZLEYECEĞİZ SANIYORUZ.
“Suya Hapsettim” ilk çıkış şarkımız. Klibi Umut Turagay çekecek. Çok heyecanlıyım. En kısa zamanda sizlerle, klibimle de buluşacağız. Albüm 9 Şubat’ta yayınlandı. Şu an müzik marketlerde. Çok güzel heyecanlar bunlar. Bu albümü çok seveceğinizi, keyifle dinleyeceğinizi, çok duygulanacağınızı düşünüyorum.

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ BİZE BU KISACIK ZAMANDA VERDİĞİNİZ RÖPORTAJINIZ İÇİN.
Ben de çok teşekkür ederim, en kısa zamanda yeniden bir araya gelmek üzere.