Maskeli Fedai
Favori Üye
Reytingler düştü daha ne düşecekBir zamanlar da Okan Yalabık gidince reytingler düşecek diyenler olmuştu![]()
Reytingler düştü daha ne düşecekBir zamanlar da Okan Yalabık gidince reytingler düşecek diyenler olmuştu![]()
Okan Yalabık gitti diye mi düştüReytingler düştü daha ne düşecek
Dizi sömestr tatilinden beri düştü o zaman dediniz tatil ya şimdi şimdidemi tatilOkan Yalabık gitti diye mi düştüOkan Yalabık gittikten sonra da çok iyi reytingler aldı dizi.Şu son 2-3 haftadır düştü
![]()
Dizinin son haftalarda sürükleyiciliği yok da ondan.Dizi sömestr tatilinden beri düştü o zaman dediniz tatil ya şimdi şimdidemi tatil
İşte Okan Yalabık ın yeri belliDizinin son haftalarda sürükleyiciliği yok da ondan.![]()
Okan varken de diziyi sevmiyordunuz şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.Şunu da söyleyeyim diziyi uzun zamandır takip edemiyorum ama dizi hala iyi reyting alıyor.İşte Okan Yalabık ın yeri belli
9 reyting iyi mi tabikide hayır vadi 8 alınca yerden yere vuruyodunuzOkan varken de diziyi sevmiyordunuz şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.Şunu da söyleyeyim diziyi uzun zamandır takip edemiyorum ama dizi hala iyi reyting alıyor.
9 reyting iyi mi tabikide hayır vadi 8 alınca yerden yere vuruyodunuz
Sence neden reytingler düştüMuhteşem Yüzyıl'ın total reytingleri zaten 10-11 lerde gezerdi genelde.Ab grubu daha iyiydi o çok daha fazla düştü.Ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu konuyla ilgisi ne?
Neyse dizi toparlandığı zaman bakarız
![]()
Merhamet etkiledi biraz diye düşünüyorum ben.Ama onun haricinde bayağıdır izleyemiyorum,senaryo nasıl ilerliyor bilmiyorum.O yüzden net bir düşüş nedeni söylemem pek mümkün değil.Sence neden reytingler düştü