Deniz Baykal

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bugün istifa ederek milyonları şaşırtmıştır.
Korkunç bir komploya kurban gitti kendisi.
Bkz: Kıyamet alametlerinin gerçekleşmesi

İstifa etmesini yıllardır bekliyordum ama bu şekil değil. Kendisini sevmesemde Türk siyasetine önemli katkılar bulunduğu kesin. Umarım CHP yara almaz bu istifadan.

İyi olmuş.O adamı hiç sevmiyordum zaten.

Hoşgeldin politics...Demek artık forumda siyaset serbest.

Her zaman serbestti ama bunu tartışmaya götürmek bütün konularda böyle şeyler tartışmak, imzalara - avatarlara taşımak yasak.

Bir siyasi bir şeyin sözlükte konusu açıksa o şey tartışmaya açıktır bunu kast ettim
Elbette keşke böyle olmasa ama biliyorsunuz ülkemizin halini,görüşlere saygı denen olay 0...

Evet o yüzden sınırlı tutmaya çalışıyoruz. Ama gündemi adeta sarsan bu olayla ilgili forumda hiç konuşmamak olmaz.

O da doğru,ancak konunun kötüye kullanılmaması için çok sıkı önlemler alınmalıdır.

Deniz'in bittiği yer

Selamlar. Baykal'ın rezaletindeki en önemli itiraz noktası olarak gizlice çekim yapılmasıdır.
Oysa ortadaki kepazelik saklanmaktadır. 23 yıllık evlilik süresinde eşimin yanında dahi bu şekilde kıyafetle dolaşmadım. İki evli insan zina yapıyor ve buna üzülenler oluyor. Yakayı ele verince de komplo diyor. Tam bir komedi skeci. Oraya sanki silah zoru ile sokulmuşlar.Zorla
ikisi soyunmuş.Zorla yatağa yatırılmışlarda vs vs vs vs vs vs vs
Ayrıca bu memlekete tek bir paslı çivi çaktığını da ne gören ne de duyan olmuştur. Vizyonu sıfır yaratıcılığı sıfır çok güzel laf cambazlığı yapan Ak Parti diyemeyecek kadar inat bir zavallı.
Bazı insanlar kerameti kendinden bilirler. Baykal'ın son kullanma tarihi dolmuş ve onu oraya
getirenler tarafından ala aşağı edilmesi kararlaştırılmıştır. Kısaca zalimin avukatlığını yapanların cezasını Allah'ım yine o zalimlerin elinden verir. Ama kim olursa olsun bu şekilde onursuzca lekelenmek de hiç hos değil. Muhalefette iken vekilini düzen adam iktidara gelirse aslına ne yapmaz. Allah bizi Kamer GENÇ ve D.BAYKAL gibi çiçek sulayıcılarından korusun.

Her ne olursa olsun kişinin özel hayatına bu derece müdahale edilmesi büyük bir skandaldır. Önce telekulak olayları sonra bu olay. Siz kendinizi düşünün her an sizi birinin takip ettiğini, sizin konuşmalarınızı dinlediğini. Çok zor bir durum olsa gerek.
Baykal'ın yaptığı olay son derece yanlış bir şeydir tabiiki. Toplumun genel ahlak kurallarına aykırıdır. Ama diğer yandan baktığımızda bu Baykal'ın ailevi problemidir. Bu skandal hakkında Baykal'ın hesap vermesi gereken kişi karısıdır, ailesidir. Bizi ilgilendirmez bu durum.

Deniz Baykal çok iyi bir lider değildir belki. Yıllardır CHP'yi iktidara taşıyamadı. Ama özellikle son dönemde başarılı bir siyaset izleyip AKP'nin oy oranlarını epey düşürdü. Son araştırmalarda CHP, AKP'yi neredeyse yakalamıştı. Bunu tehlike olarak gören AKP'liler ya da AKP yandaşı bir takım grup Baykal'ı aradan kaldırıp CHP'yi zayıflatmak istedi. Çünkü CHP bu şekilde devam ederse AKP'nin iktidarı tehlikeye düşecekti.
Özel hayata bu şekilde müdahale edilerek siyaset yapılması son derece yanlıştır ve Türkiye Cumhuriyeti için çok büyük bir tehlikedir.

Evet ama o yatak odası kendi evinin vede nikahlı eşinin yatak odası değil bu 1.
sıradan bir insan deil bu 2. Batarken dahi etrafına pislik sıçratmaya çalışan bir zavallı bu da 3. Hakaret etmemeye özen gösteriyorum ama başka kelime bulamıyorum. Bu kadar büyük bir kepazelikten sonra bile utanmadan sağa sola bulaşmaya devam etmesine de şaşırıyorum. selamlar

sadi koç hocam anlıyorum bu hiçbirimizin hoşuna gitmeyen bir durum ama Ozan adminim de çok doğru konuşmuş.Siyasi görüşlerimi sakız ve sabunlaşmaması için burada paylaşmıyorum,ancak bu bir komplo çıkarsa şaşırmam.Deniz Feneri olayının,telekulakların adı hep Ak Parti ile anılmadı mı?Tabii bu olay doğru da olabilir.O zaman Deniz Baykal kişisi sizin tanımlarınıza uyuyor,ancak bu sefer de bu olay her şeye rağmen bir özel hayata müdahaledir.Bunun altından kim çıkarsa çıksın zararı yine Ak Parti'yedir.Şimdi oy oranları bu kadar olayın ardından iyice düşer,CHP iyi bir yapılanma ile bu konuda söz sahibi bir konuma gelip AKP'nin başını derde sokabilir.

Tabii ben siyasetten anlamam ve siyasi görüşlerime dair bu yazıda tek kelime etmedim.Bu yazıdan benimle ilgili değil,yazıyla ilgili anlamlar çıkarın.Saygılar...

Bu tip konular bizim anlayıpta konuşabileceğimiz konular değildir.Tepkilerinizi sandık başında gösterirsiniz.Türkiye'de siyaseti ağzı olan yapıyor.Hepimiz muhalafet,hepimiz iktidar oluyoruz.Bırakın bu tip konuşmaları Türkiye'nin gidişatına bakın.Beni ilgilendirmiyor elalemin uçkuru.Ben şehitlerime yanarım.Saygılar...

canlarım benim niyetim siyaset değil.ortada bir rezalet var. Bunu inkar da etmiyor.
benim kızdığım kendi yaptığı pisliği değilde bu pisliği ifşa edenleri suçlaması. Yoksa insan hata yapar. Önemli olan hatadan ders çıkarmaktır. Ama bunca yazılandan söylenenden sonra
halen aynı çirkeflik pes valla.