Deniz Anası'ndan Korkar mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
Emre yine nerden buldun diyebilir bu soruyu ama adıma binaen sormak istedim.Buyrun cevapları alayım :)

Sanki biz balıklar gibi sürekli deniz anasını görüyoruz da, yani bu konu öyle bir izlenim bırakıyor. Oysa ki deniz anaları, ismi üzerinde denizlerde yaşıyor ve insanların sürekli görebildikleri bir canlı değil. O yüzden bu soruyu yanıtlama konusunda birçok kişi gibi, bende sıkıntı çekiyorum. Görmediğin birşeyden korkmak ya da korkmamak iyi birşey değil. :)

Ödüm patlar. Denizde poşet gibi bi şey 😱

Sanki biz balıklar gibi sürekli deniz anasını görüyoruz da, yani bu konu öyle bir izlenim bırakıyor. Oysa ki deniz anaları, ismi üzerinde denizlerde yaşıyor ve insanların sürekli görebildikleri bir canlı değil. O yüzden bu soruyu yanıtlama konusunda birçok kişi gibi, bende sıkıntı çekiyorum. Görmediğin birşeyden korkmak ya da korkmamak iyi birşey değil. :)
Neden böyle bir kanıya vardın anlamadım.Sonuçta yazın denize gittiğimizde deniz analarını sıkça görebiliyoruz.Ben mesela gördüğüm zaman bir kere daha düşünürüm :)

Küçükken çarpmıştı gerçekten felekat yakıyor uzun zaman izi kalıyor korkun derim. :J

Dokununca yara çıkardığını duymuştum o yüzden uzak durarım ama sopayla falan incelemişliğim vardır uzaktan. :D

deniz den sınırları zorlayan sorular böyle sorular aklına nerden geliyo helal olsun :D görmedim bilmem