Denise Capezza: "Uçurum'da Entrika Olmadığı İçin Bitti"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

Beyaz Tv'de Kenan Erçetingöz'un konuğu olan, bu hafta fınal yapan "Uçurum" dizisinin güzel oyuncuları Lavinia Longhi ve Denise Capezza dizilerinin bitmesinden dolayı üzgün.

Güzel oyuncu Denise Capezza dizinin bitme nedenini böyle yorumladı: "Uçurum gerçekleri anlatan bir diziydi, dizimizde entrika yoktu bunun için bittiğini düşünüyorum".

Denise Capezza gelen yeni dizi tekliflerini değerlendirdiğini de açıkladı.

denise-_8782213.jpg

oh6c5z.png

Ahahhahh :D Kıza bunu de demişler o da demiş galiba :D Hemen de kendimize benzetmişiz :D

gerçekten meslsei olan diziler tutumuyor uçurum en büyük örneklerden biri
senaryosu fazla zeka istiyordu sürpirizlerlle doluydu ama bunu negatif şeyleri katarak yapmamışlardı yazık oldu

Programın tekrarını izlemem lazım. :)

italyanca biliyormusun dark ??? :)

- - - Ekleme - - -

Ahahhahh :D Kıza bunu de demişler o da demiş galiba :D Hemen de kendimize benzetmişiz :D

dikiş tutmayan dizilerin klasik salvosu :)

- - - Ekleme - - -

gerçekten meslsei olan diziler tutumuyor uçurum en büyük örneklerden biri
senaryosu fazla zeka istiyordu sürpirizlerlle doluydu ama bunu negatif şeyleri katarak yapmamışlardı yazık oldu

halkımız kendisinden daha zeki geçinenleri sevmez oyuncular aptallaşmalı :))

Denise Capezza, senden daha iyi Türkçe biliyormuş.:):)

ben röportajlarında hiç izlemedim çapenzayı dizide izlediğim kadar ki türkçesi berbattı tabi kendisi seslendiriyorsa .. en iyi seslendirme kremdeki rüyanın sesi kız dura dura konuşuyor ama ondada dublajmı yapılmış kendi sesimi tam çözemedim :))

Evet Türkçesi gayet iyi. Sakızlı Muhallebi'yi bile bir anda doğru söyleyebildi. :)

peki bir berber bir berebere gel beraber berberistanda bir berber dükkanı açalım diyebiliyormu:))

yoksa siz bizim çekoskolovankyalıştırdıklarımıdanmısınız biz sizin çekoslavokyalaştırıbulaştırdıklarımızdanmısınızı da söyleyebiliyorsa işlem tamamdır :))

Mesela Açelya'nın canlandıracağı rolü Denise canlandırabilirdi..

- - - Ekleme - - -

peki bir berber bir berebere gel beraber berberistanda bir berber dükkanı açalım diyebiliyormu:))

yoksa siz bizim çekoskolovankyalıştırdıklarımıdanmısınız biz sizin çekoslavokyalaştırıbulaştırdıklarımızdanmısınızı da söyleyebiliyorsa işlem tamamdır :))

Sen diyebiliyormusun peki destere :)

- - - Ekleme - - -

Sen diyebiliyormusun peki destere :)

Muhteşem Yüzyılda oynayabilir cidden. Hani 1. bölüm fragmanında Hürrem bi kız çocuğuna bakıp gülümsüyor ya, o kızın büyümüş hali olabilir :)