Denise Capezza Hangi Dizi İle Ekranlara Dönüyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
Denise Capezza 20 Dakika'da

denisecapezza2013.jpg

Uçurum dizisinde canlandırdığı Felicia karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken italyan oyuncu Denise Capezza resmi Twitter sayfasından hayranlarına müjdeyi verdi.Denise Capezza Kerem Deren ve Pınar Bulut'ın senaryosunu yazdığı Ay Yapım dizisi 20 Dakika'da bu akşam rol alacağını duyurdu.Denise Capezza'nın 20 Dakika'daki rolü ve kalıcı olup olmadığı hakkında henüz bir bilgi yok

<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">
1 sa
</small>Denise Capezza<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>denise_capezza

<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>20dakika da bu aksam kucuk bir <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>Ucurum surprizi olucak. Ben de olucam:))

Son düzenleme:
Bende çok sevindim.Umarım kalıcı olur çok başarılı bir oyuncu :)

Uçurum'un hayranlarına sevindirici bir haber. 20 Dakika'ya biraz daha ilgi artabilir. Güzel ve sevilen bir oyuncu. Hayırlı olsun. Kalıcı olursa yararlı olabilir diziye. :)

Süperr, çok sevindimm :)
Erdal Yıldız ve Esra Ronabar lütfen duy sesimi Kerem Deren! :)

Kalıcı mı olacak acaba...

Tam kayıp şehirlik tip var ama iyi ki giderayak kayıp şehir'e almadılar bunu, kanal d haftaya kapının önüne koyuyor. :)) Kayıp şehir 6 reyting! :)))))))))))))))))))))))))

valla tuba büyüküstün evlenip çocoğu olduğundan beri bana fazla ilgi çekici gelmiyor hep ona anne gözüyle bakıyorum onun için bu kız dizinin dişilik yönüne ilaç olacak

Euro Star'da daha göremedim dizide Denise'yi..

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy