Denge: Yeni Baştan 4. Bölüm

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,839
Puanı
1,060
DENGE: YENİ BAŞTAN 4.BÖLÜM
#Ateşeveda
GECE/İÇ-KAAN EV,YUKARI KAT-KAAN
Kaan şok içinde
kaan: kardeşim...
kaan hızla aşağı iniyor,evden çıkar
GECE/İÇ-KEMAL VİLLA-KEMAL
Kemal'in telefonu çalıyor,arayan kaan,açar
kemal: efendim! kaan kemal (şok) : nee? yerinden fırlar,ceketini aldığı gibi hızla çıkıyor
kemal: akınn!
GECE/DIŞ-İÇ-KEMAL ARAÇ-KEMAL
Kemal aracı ile villa'dan çıkıyor,aytaç'ı arıyor... açmıyor...
kemal: aytaç,aç şu telefonu,aç! aytaç açmadığı için kapatmak zorunda kalır hızla gidiyor
GECE/İÇ-RESTORANT-AKIN,ELA,FİG.
Akın ve ela sohbet ediyorlar
akın: ela hanım,bu güzel akşam yemeğini bölmek istemem ama ee! malum,iş beklemez
ela gülümseyerek : hem yemek yiyip,hem iş konuşabiliriz! benim için sorun olmaz
garson şiparişleri ve kırmızı şarabı getirir
garson: afiyet olsun!
ela: teşekkürler akın: sağol garson gider,akın şarapları koyuyor
akın: kaan yıldız adında bir avukat! bazı işlerimize taş koydu! küçük bişey aslında ama bide bulandırıyor
ela: benden yapmamı istediğiniz şey nedir?
akın: 1 dakika... akın resmini çıkartır,ceketinin cebinden kaan'ın ela'ya uzatır
akın: bizim için bu adama yaklaşıp,gireceği davalar,dava dosyaları,kısaca bilgi toplayabilir misiniz?
ela: yakışıklı adammış! anlaştık o zaman...hem meslektaşmısızda,kolay olur
GECE/İÇ-HASTAHANE,AMELİTHANE ÖNÜ-KAAN,ADA DOKTOR
Kaan gelir,panikli ve telaşlıdır,ağlamaklı ada ağlamaklı ayakta bi otarafa,bi bu tarafa dönmekte
kaan: adaa...
ada: kaan abi (sarılır) ateş çok kötü...ateş (ağlıyor)
kaan: nerde ateş,nerde kardeşim?iyi mi?durumu nasıl?
ada: ameliyatta,bilmiyorum...
kaan: nasıl oldu bu?kim yaptı?
ada: motosikletle yolda,bi araçtan ateş ettiler,hastahane polisine herşeyi anlattım zaten
kaan: bu nasıl olur? (bağırarak) şerefsizlerrrr... akın gelir aklına
kaan: akın'ın işi bu,akın yaptırdı... doktor çıkar odadan
kaan: kardeşim,kardeşim iyileşecek dimi?bişey olmayacak ona...
doktor: ameliyat iyi geçti, ancak hayati tehlikesi var! maalesef...birazdan yoğun bakım ünitesine alacağız... doktor gidiyor,ada ve kaan ağlıyor...
kaan: ateşşş!
GECE/DIŞ-RESTORANT ÖNÜ,EFE ARAÇ-EFE
Efe üstü açık lüks aracıyla tesadüfen restorant önünden geçerken babası akın ve avukat ela'yı farkeder... GECE/İÇ-RESTORANT-AKIN,EFE,ELA
Akın ve ela şarapları tokuşturuyorlar
akın: güzelliğinize
ela: ve yeni iş anlaşmamıza tokuştururlar efe restoranta girmiş,akın'ın masasına hızla gelir
efe: afiyet olsun! akın'ın yüz ifadesi değişir efe (sırıtarak) ne oldu ya? beni gördüğüne sevinmedin mi?
akın: senin ne işin var burda?
efe: ela hanım (elini öper) valla! babacım,geçiyordum,sizi gördüm,bi uğrim dedim...ne oldu?sinirlendin bi! yüzün soldu!
akın: defol git lan! akşam,akşam asabımı bozma...
efe: (etraftakilere : arkadaşlar bi buraya bakar mısınız? restoranttakiler bakar
efe: bu gördüğünüz adam benim babam ne yazık ki! babam olur kendisi,siz zaten tanıyorsunuzdur... eski bir vekil! hayatınızda görüp,görebileceğiniz en iğrenç insanlardan...
akın dahada sinirlenir,yumruğunu sıkıyor
efe: insanların hayatlarını karartmaktan zevk alır kendisi! öyle ki...
akın (yüksek sesle) : kes! lan sesini...çıkartın bunu burdan!
efe: ne oldu?ne oldu?gerçekleri anlatınca zoruna mı gitti? (ela'ya bakar) sizede gerçekten acıyorum,böyle bir adamla... akın daha fazla dayanamaz ve ayağa kalkarak
akın (yüksek sesle) ne biçim restorant burası?güvenlik yok mu? restorant çalışanları gelir,efe'yi zorla dışarı çıkartmaya çalışıyorlar
akın: 2 saattir bağırıyorum,atın şunu dışarı!
restorant çalışanı: lütfen! sizi dışarı alayım...
efe: bırakın! beni...ben kendim çıkarım... akın otururken,efe'de dışarı çıkıyor ela kalkacaktır
ela: benim kalkmam gerekiyor! ela telefonunu alır,kalkıyor...
akın: daha çok erken ama...
ela: bi görüşmem olduğunu hatırladım,size iyi geceler ela hızla efe'yi yakalamak için gidiyor
GECE/DIŞ-RESTORANT,EFE ARABA-EFE,ELA
Efe tam arabasına binerken,ela restoranttan çıkıp ilerliyor
ela: efee! efe bekler misin?
efe (bakar) : ne var ela hanım!
ela: babana neden bu kadar kızgın olduğunu bilmesemde,sana karşı tavırları çok yanlış!
efe (sırıtarak) ne o?cici anne pozları mı?
ela: babanla öyle bir ilişkim yok! olamazda...
efe: neden? babam sizi gibi böyle genç ve güzel kadınları sever,onlara karşı ayrı bir zaafı vardır
ela: söylediklerine dikkat et! benim babanla iş ilişkisi dışında bir ilişkim kesinlikle olamaz!
efe: sizin babamla ne tür bir ilişkiniz olduğu beni ilgilendirmiyor,ama sizi uyarıyorum dikkat edin! efe arabasına binerek,uzaklaşır
GECE/İÇ-HASTAHANE,YOĞUN BAKIM ÖNÜ-KAAN,KEMAL,ADA
Kaan ağlamaklı,kemal gelir
kemal: kaan! trafik çok yoğundu,ateş nasıl?
kaan (kemal:'e sarılarak) kardeşim kemal,kardeşim...hayati tehlikesi varmış...
kemal: ateş güçlü çocuktur,bişey olmayacak!bak! göreceksin! ada sen nasılsın?canım,nasıl oldu bu?kim yaptı? ada: biz trafikteyken,e-5'te ateş ettiler,ne olduğunu anlamadan (hüngür hüngür ağlayarak) ateş,ateş...
kemal sakinleştirmeye çalışıyor
kemal: tamam canım,ada'cım bişey olmayacak! ateşe... kaan yoğun bakım camına yapışır,ağlayarak
kaan: ateş abicim,dayan lan,dayan! allahım kardeşime ne olur bişey olmasın...
GÜN/DIŞ-İSTANBUL GENEL GÜN/İÇ-HASTAHANE,YOĞUN BAKIM ÖNÜ-KAAN,KEMAL,ADA
kaan,kemal ve ada bitkin halde,kemal kahve getirir
kemal: kaan...
kaan: yok kemal almim
kemal adaya: adacım sen iç baye,akşamdan beri hiç bişeyde yemedin
ada: yok abi,sağol... doktor ve hemşire kontrol için gelir,odaya giriyor
GÜN/İÇ-HASTAHANE,YOĞUN BAKIM-DOKTOR,HEMŞİRE,ATEŞ
Doktor ateş'i kontrol ediyor,gözüne lazer tutar
GÜN/İÇ-HASTAHANE,YOĞUN BAKIM ODASI ÖNÜ-KAAN,KEMAL,ADA,DOKTOR,HEMŞİRE
Doktor ve hemşire çıkar
kaan: durumu nasıl?kardeşim iyileşecek mi*
doktor: hayati riski devam ediyor ama allahtan umut kesilmez!
kaan: ateş lan,ateş... kaan yoğun bakımdan bakıyor
kaan: kalk be oğlum,bırakma lan beni kaan (ağlayarak) kemal destek oluyor
kaan: kardeşime bişey olursa napayım ben?kemal... kemal: yapma oğlum! ateş kalkacak,ona bişey olmaz! bak göreceksin...
kaan (yüksek sesle) o akın şerefsizini öldüreceğim, akınnn! o.....
kemal: akın,akın,akınn!
GÜN/İÇ-NEZ MALİKANE-NEZ,AKIN
Akın zile basar,nez yukardan inerek açar
akın: nez! süprizimi beğendin mi? nez istemesede akın içeri giriyor
nez: sen neden geldin?
akın: ama bu olmadı nez,misafire böyle mi davranılır? çok ayıp,hem burası benim unuttun mu?duymuşsundur,ateş öte tarafa posta!
nez (şok) : ateş mi? ateş'e ne oldu?
akın oturur
akın: aa! bilmiyor musun? gerçekten,kaan haber vermedi mi? vuruldu
nez: sen yaptırdın dimi?daha kaç kişi o toprağın altına girecek? akın kalkar yerinden,nez'e sert yaklaşır,bakarak
akın: kemal girene kadar herkez! etrafında kimi var, kimi yoksa! nez (yüksek sesle) : çık evimden! hemen çık! akın nez'in dudağını bükerek
akın: bu ev benim,seni ben var ettim! altındaki herşey benim...hayatında benim! akın nez'in dudağını bırakır akın: adımlarına dikkat et! nez,o toprak senide çeker yoksa... akın malikaneden çıkar
nez: allahın belası! allah kahretsin seni...
GÜN/İÇ-HASTAHANE,YOĞUN BAKIM ODASI ÖNÜ-KEMAL,KAAN,ADA,DOKTOR,ASİSTAN
Kemal aytaç'ı arıyor ama açmıyor
kemal: nerdesin aytaç nerde?en çok ihtiyacımız olduğu zamanda...
kaan: açmıyor mu?
kemal: herşey bu kadar kötü olamaz ya,ama bu haksızlık! kemal öfkeyle bağırarak hastahane duvarını yumruklar
kemal: aaaaaaa! kaan: nez'e haber verdin mi?
kemal: nezle konuşmuyorum! ada cam kenarında,üzgün,algın,maffolmuş şekilde bakıyor
ada: uyan aşkım,sana böyle yatmak yakışmıyor,ne olur uyan! (ağlar) yine beni atakan'dan kıskan! gıcık de! ama uyan artık! uyan.... ateş elini oynatır gibi yapar
ada: ateş! bişey oluyor....
kaan: ateşş! kalp fonksiyonları düzensizleşir
kemal: doktor,doktor (bağırarak doktor ve kız asistanı hemen odaya giriyor
kaan: kardeşime bişey oluyor!
kemal ada: ateşş!
GÜN/İÇ-HASTAHANE,YOĞUN BAKIM-ATEŞ,DOKTOR,ASİSTAN KIZ
Ateş'in vücudu düzensiz çalışıyor,nabız zayıf!
doktor: nabız zayıf kaan,kemal ve ada'da şok içinde,endişeli bir şekilde bakıyorlar kalp cihazı: ^^^^^^------------- asistan: kaybediyoruz hocam kaan ve ada feyrat figan içinde
kaan: yapma oğlum bırakma bizi,ateşşşş
doktor: 100'e ayarla doktor: şuttt! şok cihazı ile geri döndürülmeye çalışılıyor fon müzik: sezen aksu- vay
Sezen Aksu - Vay (Yine mi Keder) Bize ulaşın: Facebook: @turkcemuzikseven - @selimsevenn Twitter: @sevenselim Instagram: @sevenselim Sezen Aksu - Vay Şarkısı Sözleri Her ayrılık zor Bin yıld... youtube.com
150 deneniyor
ada: aşkımmm! hayır...gidemezsin
ateş kemal kaan ve adayı sakinleştirmeye çalışıyor ne kadar denensede nafiledir: ---------------- son kez 300... --------------------
ada: ateş bunu yapma! aşkım bırakma bizi
kaan: nereye lan?benim kardeşimsin sen kemal bir kolunu duvaya dayamış,diğeriyle ağzını tutuyor,ağlıyor doktorlar yüzünü kapatır ateş'in
doktor: ölüm saati
GÜN/İÇ-HASTAHANE,YOĞUN BAKIM ÖNÜ-KEMAL,KAAN,ADA,DOKTOR,ASİSTAN,FİG.
Ada hüngür,hüngür ağlıyor,kaan ağlıyor,feryat figan içinde
kaan: kemal,benim kardeşim o ölmez!...ateş ölmez kemal! (kaan kabullenemiyor) doktor ve asistan kız üzgünce çıkar doktor (üzgünce) : maalesef kurtaramadık
kaan: yo! hayır,hayır! kardeşim ölmedi...ölemez ya! neden ölsün ki! ada birden bayılır,yere yığırır
kemal: sedye getirin! hemen bi sedye ada için sedye getirilirken,kaan'da odaya dayar,kemal arkasından
GÜN/İÇ-YOĞUN BAKIM-KEMAL,KAAN,ATEŞ'İN NAAŞI
Kaan naaşın yüzünü açar kaan (şoktadır) kemal bu benim kardeşim mi?şimdi...olamaz ya! benim kardeşim böyle yatmaz kemal destek oluyor
kemal: kaan,metin ol kardeşim,metin olmak zorundayız!
kaan: abi! ama bu haksızlık ya,ateş hadi! evimize giderim oğlum,ada'da çok özledi seni aşkını yanlız mı bırakacaksın? kemal ağlarken gözlerinin yaşını siliyor...
GÜN/İÇ-EMNİYET,SADIK AMİR ODA-SADIK,FİG.
Sadık odasında,komser elinde ateş'in cinayet görüntüsüyle ilgili e-5 CD'si var,kapıyı çalar sadık: girr!
komser girer,CD'yi masaya yaklaşarak
komser: amir'im dün akşam ki e-5'teki olayla ilgili... kamera görüntüleri sadık amir CD'yi alır,takar görüntülerde araçtan açılan ateş,ateş ve ada sağ şerit motosiklet görüntüsü ve aracın plakası sadık çıkartırken CD'yi
sadık: görüntüler trafik polislerine bildirirdimi? plaka ve araçla ilgili herşey
komser: dün akşam incelenmiş amir'im,aracın sahte plaka kullandığıda bildilirdi sadık CD'yi kırar,parçalar sadık: çık dışarı! bişey görmedin,duymadın!Cinayet gizli soruşturulacak,,doğu'nun kara kışına sürürmek istemiyorsan susacaksın!
komser: ama amir'im...
sadık: ne diyorsam o! komser Fazla üzerinde durulmayacak yoksa hepimiz b.k çukurunu boylayız
komser çıkarken: anlaşıldı amir'im... komser çıkar sadık kliptoyu telefonuyla trafik şubeyi arıyor
sadık: akın bey'in selamı var! halledin... sadık kapatır telefonunu
GÜN/İÇ-GENİŞ MEKAN-AKIN,AYTAÇ,FİG.
Akın mekana gelir,büyük aracından iner,gizli bölmeye ilerler aytaç'ı içerde eli,kolu bağlı,ağzı bantlı şekilde sandalye'de görürüz akın girer
akın: kemal aradı mı? ya da herhangi biri adamlardan biri: aradı akın bey! ne zamana kadar tutacağız bu herifi?
akın: işimize yaralana kadar! ya sendede hiç akıl yok aytaç,bi şırpıntı için mekanımı basıyorsun! aytaç küfreder gibi ağzını oynatıyor
FLASHBACK-GÜN/DIŞ-MEKAN-AKIN,AYTAÇ,KORUMALAR
Aytaç arabasıyla hızla gelir,torpidodaki silahı alır.aracından öfkeyle iner korumalar dışarda
aytaç: akınn! çık lan dışarı,şerefsiz,o.......
GÜN/İÇ-GENİŞ MEKAN-AKIN,FİG.
Akın ve içerdekiler sesleri duyar akın: kim lan bu dışarda havlayan it? akın ve içerdekiler dışarı çıkıyor GÜN/DIŞ-MEKAN-AKIN,AYTAÇ,FİG.
Aytaç silahını doğrultmuştur,korumalarda ona
aytaç: akın'ın köpekleri siz misiniz? akın dışarı çıkar içerdekilerle
akın: ne havlıyorsun lan?kapımda,arpanı fazla mı verdiler?
aytaç: sevdiğimi,meltemi benden aldın,bende senin canını alacağım!
akın: emin misin?aytaç,bu kadar adama rağmen mi? sen kimsin lan?senin gibilere kemik bile atmam ben aytaç: o köpekler bile senin kapındaki itlerden daha iyidir!
akın: hadi! öldürsene o zaman,ne duruyorsun? yan taraftan çıkan maskeli 2 kişi,arkadan sessizce giderek,aytaç'ın kafasından vurur,aytaç yere yığırır kakasına inen darbe ile
GÜN/İÇ-AKIN MEKAN-AKIN,AYTAÇ,FİG.
Akın: bendeki istihbarat mitten bile güçlüdür aytaç! kemal'e seninle bir oyun oynaralım istersen ne dersin? GÜN/GECE/GÜN-İSTANBUL GENEL
gece olur,tekrar gün olur....
GÜN/DIŞ-MEZARLIK,ATEŞ'İN MEZARI-KAAN,KEMAL,ADA,NEZ,FİG.
Fon müzik: yanlızlık senfonisi
Model - Yalnızlık Senfonisi Model - Yalnızlık Senfonisi https://www.facebook.com/BellaConoscenza youtube.com
Ateş'in naaşı omuzlarda defnedileceği mezara götürülüyor abisi kaan ve kemal'de omuz vermiş tabutuna ateş'in abisi,ada,kemal ve nez'in dışında bar'dan ve üniversiteden arkadaşlarıda vardır ada güçlükle ayakta duruyor,ada'ya arkadaşları destek oluyor kaan iç ses: böyle mi olacaktı lan?bırakıp gidecek miydin böyle! olmadı be oğlum,hiç olmadı!
FLASHBACK-GECE/İÇ-KAAN EV,ÜST KAT-KAAN,ATEŞ
Kaan ve ateş maç izlerken gol olmuştur,sevinerek birbirine sarılırlar
FLASHBACK-GECE/İÇ-KAAN EV,ATEŞ ADA YATAK PDASI-ATEŞ,ADA Ateş ayakta,ada doğrulmuş,ada'yı anlından öptüğü sahne
FLASHBACK-GÜN/İÇ-KAAN EV,YUKARI KAT-ATEŞ,ADA
Ada'nın çizimlerinden dolayı ateş'e söylendiği sahne
FLASHBACK-GÜN/İÇ-KAAN EV,AŞAĞI KAT-ATEŞ,KAAN
Ateş ve kaan'ın bilardo oynarken kaan'ın gülümseyerekateş'in saçını ellemesi
GÜN/DIŞ-MEZARLIK,ATEŞ MEZAR-KEMAL,KAAN,ADA,FİG.
Ada ağlıyor,yere kapaklanmış,arkadaşları yanında ateş defnediliyor,abisi kaan ve kemal'de toprak atıyor
kaan iç ses: sana söz veriyorum kardeşim kanın yerde kalmayacak! sana bunu yapanlardan hesabını soracağım,akın pisliği geberene kadar bana ölüm yok! cut-kesme! kemal-nez diyaloğu
kemal: akın pisliği herkezin canını yakıyor! nez gözlerini kaçırır
kemal: buna artık ''dur'' dememiz lazım! birilerinin koruması altında ve biz hala hiç bişey yapamıyoruz,en çok canımı sıkanda bu zaten ya! nez'in telefonu çalar,uzaklaşarak açar arayan:
akın! kemal ona bakıyor nez: ne var?
GÜN/İÇ-AKIN YAT,GÜVERTE-AKIN,FİG. Akın: mezarlıkta mısın? GÜN/DIŞ-MEZARLIK- NEZ,KEMAL,ADA,KAAN,FİG.
Nez: evet! arama beni bi daha
GÜN/İÇ-AKIN YAT,GÜVERTE-AKIN,FİG.
Akın oturuyor akın: bende oturmuş yatımda denizi izliyorum,hayat ne güzel dimi? ha! kaan'a söylede kardeşinin yanına bi mezar daha kazsın! yakında o kardeşine,kemal'de ailesine kavuşacak
GÜN/DIŞ-MEZARLIK-NEZ,KAAN,KEMAL,ADA,FİG.
Kemal hala onu dikkatlice izliyor
nez: hayatımda senin kadar pislik bir insan görmedim! allah belanı versin...
akın ses: (gülerek) hepimizin,hepimizin...
GÜN/DIŞ-AKIN YAT,GÜVERTE-AKIN
Akın telefonunu kapatır,denize bakıyor,yattaki bayrak görüntüsü...
GÜN/DIŞ-AKIN VİLLA ÖNÜ-EFE,KORUMALAR
Efe üstü açık lüks aracıyla gelir,korumalar geçmesine izin vermez,kapıları açmaz
korumalardan biri: efe bey babanızın kesin talimatı var giremezsiniz! efe aracından sinirlenerek çıkar
efe: ne demek lan?giremem,burası benimde evim...
korumalardan diğeri: üzgünüz efe bey! babanızın talimatı böyle
efe (yumruğunu sıkarak) ıııııh! başlatmayın lan talimatınıza,açın şu kapıyı! adamlar yine açmaz,efe girmeye çalışıyor,adamlar tutuyor
efe: içerde mi o?çıksana lan dışarı! itlerine mi emir verdin?
korumalardan biri: efe bey lütfen! babanız evde yok! efe arabasına binerken
efe: alayınızın a......hepinizin a........ efe aracına bindiği gibi sağ yaparak hızla gidiyor
GÜN/İÇ-EFE ARAÇ-EFE
efe öfkeyle giderken geçmişi hatırlar
FLASHBACK-GÜN/İÇ-AKIN VİLLA,AKIN NERİMAN ODA-EFE,NERİMAN HANIM
Neriman hanım cihazlara,makinaya bağlı yatıyor,efe daha 10-11 yaşlarında odaya girer,üzgün üzgün yatağa yaklaşır
efe: anne,bırakma beni anne! çabuk iyileş olur mu? ben senzin napayım? efe annesine sarılarak ağlar
GÜN/İÇ-EFE ARAÇ,YOL-EFE Efe
hatırladıkça öfkeleniyordur
FLASHBACK-GÜN/İÇ-AKIN VİLLA,SALON,ÜST KAT-AKIN,EFE,DOKTOR SELİN
Akın ve doktor selin aşağıda çok samimi şekilde oturmuş,sohbet ediyor efe odadan çıkar,onları yukardan bakarak seyrediyor
akın: selin hanım sizinle bi akşam yemek yesek:! söyle başbaşa
selin (gülümseyerek) tabi ki! olur...hem neriman hanımın durumunuda... efe aşağıya iniyor
akın: ya şimdi nerimanı boşverin! böyle tatsız konulardan konuşmasak selin: peki! konuşmayız o zaman efe izliyor,gülüşüyorlar
GÜN/İÇ-EFE ARAÇ,YOL-EFE
Efe aracını dahada hızlı kullanıyor,öfkeli...dıştan arka kaputuna doğru görürüz...
GÜN/GECE-AKŞAM OLUŞU,GÖKDELENLER GECE/İÇ-KAAN EV,KAAN ODA-KAAN
Kaan üzgün,bitkin halde kardeşinin tişörtünü almış kokluyor,koklayarak ve ağlayarak uzanır,diğer ateş ve ada'nın odasından ada'nın hüngür hüngür ağlayış seslerini duyarız ada (bağırıyor) : ateşşşş! ada bağırdıkça ve ağladıkça kaan daha çok ağlıyor
GECE/İÇ-KEMAL VİLLA,KEMAL YATAK ODASI-KEMAL
Kemal eline karısının ve oğlunun resimlerini alır,yatağın üzerine oturur
kemal iç ses: her gün daha fazla ölüyoruz be! her gün daha fazla... kaybettiklerimize bir yenisi daha ekleniyor.... kemal uzun,uzun baktıktan sonra yerlerine koyor kemal iç ses: soğuk bir savaşın içindeyiz artık! Ve hiç bişey eskisi gibi olmayacak ekran karalır...
4.BÖLÜMÜN SONU....

safe_image.php

Sezen Aksu - Vay (Yine mi Keder)
Bize ulaşın: Facebook: @turkcemuzikseven - @selimsevenn Twitter: @sevenselim Instagram: @sevenselim Sezen Aksu - Vay Şarkısı Sözleri Her ayrılık zor Bin yıld...
youtube.com

Şahsen diyaloglu senaryo okumak daha doğrusu senaryo okumak beni çok sıkıyor.Bu bölümde hikaye şeklinde diziler yazılması daha güzel olur şahsi fikrim.

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy