Denge 4.Bölüm

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
4.bölüm
Gulten baskomiser ve ekibi tutuklananların aileleriyle konuşur hiç bir suç aleti yoktur ve çok fakirlerdir

Ege'nin ve
Baskan doruk tırla Suriye'ye silah yolluyan özellikleEsad'ın Türkiyeyi karıştırmak için adımı sudur
Bu karışıklığı yaratmak için en uygun yer Taksim gezi parkı
Ve taksim meydanı .

Çarşı üyeleri darbeden girdikleri hapishanede intihar etmiş .

bulunurlar
Kapıcı kızı Gülcan, savcinin aldigi parayı bulunca sevgilisi mehmetcana haber verir .

Murat ve ekibi ve Yok aşireti alana gelir ve hemen o savcıyı tutuklarlar.
Gülcan Murat dans ederler ve arkadaşları şirine saka yapınca müdüre söyler ve ceza alırlar .
Şirine çiçek alır .
Ve sirin Mehmetcani öper dudağından.

Thomas, katiller ve katile destek olan polislerede yolun sonu gelmiştir.
Ali kim yakaladı
Kemal tok aşireti ardından polise vermişler ve onu gözlüyorlar Şirinle sevgililer ağanın toronuyla
Muratin anneannesi bir kapıcı kızı eksikti
Halil ağa oğlunda sana Çekmiş deniz tok
4.bölümün sonu

Okumaya çalışınca Aman Tanrım dedim okumasaydım keşke

Arada birkaç kelime var nerden geldiği belli değil zaten hikayeden farklı yerde bulunuyorlar

@beyazsoy baya kisa olmus 1 dakikada bitirdim bence dizinin siyasetliligini ( ne deniliyosa iste) yok et ve romantik tarzdq yaz

Yaşım daha çok genç kaldırabilirsem en kısa zamanda okuyup yorum yaparım. Bu arada senin başka dizin daha vardı onu okuyayım ismi ne ?
O da benim değil diziMedyanin dizisiydi onu hafif değiştirerek yazıyorum. İsmi Yakamoz bugün 5. Bölümünu ekledim 4. Bölümünü de ben yazdım

1 -2 gönderme var
1.tır meselesini sorununu gönderme yapmışsın

Bu mesajda pompye gönderme yaptın

Bugün tırlar ile haber vardı İran zam yapmış , bu irana ne oluyor böyle ?
Erdoğan iran dini liderine çaktı bugün zaten. Salaklar iste. Amerika iranin arkasında su ara ,onlarda orta doğuyu karistiyorlar