Deneme Mod. Başvuruları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Sitemizde moderatör olarak çalışmak isteyenler bu bölümden deneme mod başvurusu yapabilirler.Deneme mod süresini başarılı geçiren kişiler moderatörlüğe terfi edeceklerdir...
Başvuru yapmak için...Bu bölüme msn adresinizi,çalışabileceğiniz bölümleri yazınız...

o zaman site yeni açıldığı için vardı sanırım. moderatör olabilecek kişileri kısa bir deneme sürecine alarak atamaları gerçekleştiriyorlardı ama güzeldi :)

Hocam ne meraklıısnız mod olmaya.Zaten mevcut moderatörler yeterli.şimdilik gerek yok bence böyle birşeye...

Tamam arkadaşlar yönetim gerek gördüğü zaman moderatör alıyor ve alacaktır da zaten :) Şu anda zaten 5'ten fazla moderatör var ve yetiyor. Ama yarın ne olacağı belli olmaz. Yönetim karar verir :) Deneme moderatör, diye bir şey artık yok favori üyelik var.

Öyle gizemli mizemli konuşmayın olum.ne fark varmış.Meraklıysan mod olmak istersin zaten.

ilk önce benimle konuşurken meraklı,vs gibi cümleler kullanma....

sana sormadığım sorulara cevap verme abuk subuk

meraklı demek özentilik demek meraklı demek herşeye atlamak demek

ben deneme mod başvuru yapmak istiyorum diye birşey demedim zaten öyle bir şey çıkarsa severek yaparım.........bununla meraklı arası çok fark vardır cümlelerine dikkat et....

OzaN Deneme mod diye birşey varmış o dönem bu dönemde yapsana :smile:
bu cümlede hiç bir mod. olma isteği olduğunu düşünmüyorum. sadece öneride bulunmuş.

Hocam ne meraklıısnız mod olmaya.Zaten mevcut moderatörler yeterli.şimdilik gerek yok bence böyle birşeye...

bu söylediğine katılıyorum gerek yok şimdilik yeni bir kadro yada alıma.

Öyle gizemli mizemli konuşmayın olum.ne fark varmış.Meraklıysan mod olmak istersin zaten.
üslubunu beğenmedim.

Deneme moderatörlük rütbesi yok arkadaşlar. Favori Üye iseniz deneme moderatörsünüz zaten.

Ayrıca sakin olun, tartışma çıkmasın :)

susmak en mantıklısı gereksiz yere tartışma olmasın. ozan gerekli görürse düzenleme yapar zaten NOKTA