Demir Taht'a Kim Oturmalı(ydı)? -- Spoiler İçerebilir

Demir Taht'a Kim Oturmalı?

• Robb Stark

Oy: 0 0.0%
  • Stannis Baratheon

• Renly Baratheon

• Kullanılan toplam oy
    5
Ned ve Robb'u çok severdim. İkisinden kim oturursa otursun fark etmezdi. :T Tek umudumuz Khaleesi'm artık. :bhr:

Şıklar niye bu kadar az :D

Spoilerlara dikkat spoiler vermesin kimse. :D

Gönüllerde Khaleesi var şu an ama Stark ailesinden herhangi biri de kabulümdür. :):)

Khaleesi otursun. O tahta o yakışır yanlarınada Ejderhaları koyduk mu "resme bak hacı:bhr:" 😎 Khaleesi ile Jon Snow evlenirse hiçte sorun olmaz :A Jon burda da ötelensin:F

tabiki ned stark olmalıydı öldüğüne göre o tahta anca khaleesi yakışır :)

bu arada ilginç bi spoi yedim sizle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :F

SPOILER İÇERİR 😱
bak iyi düşün??
son şansın yol yakınken dön bence
Viserys Targaryen ölmemiş 😱

Son düzenleme:
Gönlümden Khaleesi geçiyor tabii ama o olmazsa Taht'ın gerçek varisi Stannis Baratheon geçmeli :D

Bırak Baratheon'ları ya. Onlardan hayır gelmez. :D Tabii Joffrey'in babası sandığı reyis adamdı ama diğerleri öyle değil. :(
Joffrey zaten Baratheon değil konuşmaya bile gerek yok. :D Renly malum. Geriye Stannis kalıyor o da Melisandre'nin etkisi altında çok kalıyor Taht'a geçse Melisandre yönetir zaten krallığı :D Ama yine de sonuçta yasal varis onun hakkı.

Joffrey zaten Baratheon değil konuşmaya bile gerek yok. :D Renly malum. Geriye Stannis kalıyor o da Melisandre'nin etkisi altında çok kalıyor Taht'a geçse Melisandre yönetir zaten krallığı :D Ama yine de sonuçta yasal varis onun hakkı.
Khaleesi'nin ailesinden yürüttüler nesillerini kuruttular nasıl onların hakkı. :(

Avatarıma bakıyorum da bence Demir Taht'a Dexter otursun :X Finalin son dakikalarında gelip kim oturacaksa onu plastiğe sarıp atsın dar denize geçsin tahta :F