Alişan kendi instagram heabından attığı durumda , 'Demet inşaallah başka projelere' dediğine göre kesin Final oldu.
@Emre Ozansoy
@Emre Ozansoy
Final zaten sonduAlişan kendi instagram heabından attığı durumda , 'Demet inşaallah başka projelere' dediğine göre kesin Final oldu.
@Emre Ozansoy
İyi de olmuş vallahi ben onların yerinde olsam uzun süre orta da gözükmezdimBende açaçaktım sen aç istedim.Öylede oldu.Reyting yüzünden kalkacak.Medyaradarı oku
Sabah eğlence programların 2010'da çoktan bitti.Modası geçti.Artık cinayet kayıp bulma popüler.2013'e kadarda sürdü.Sabah eğlence programları.Alişan Sevcan 2013 ,Herşey Dahil Show tn aynı uşeyleri denemekten vazgeçmeyeceklerİyi de olmuş vallahi ben onların yerinde olsam uzun süre orta da gözükmezdim
😊
Hiçbiri bana değil Ece Erken zamanları gğzeldi yaptığı her programı izlerdşm söylemesezsem olmaz ona bile baktım oysa tarzım falan değildi ama sonradan bozdu Ece ve ya kendini belli etti bugünlerde eski programlardan kısa kayıtlara denk geliyorum da bir insan diyorum nasıl değişir böyle en büyük hayranıydım diyebilirim ama benim derdim evli adamı deyim yerindeyse ayartması falan değil di yapmacık hallerine şahit oldum canlı yayında tehditlerini gördüm ve o zaman onu sildimSabah eğlence programların 2010'da çoktan bitti.Mpdası geçti.Artık cinayet kayıp bulma popüler.2013'e kadarda sürdü.Sabah eğlence programları.Alişan Sevcan 2013 ,Herşey Dahil Show tn aynı uşeyleri denemekten vazgeçmeyecekler
Ece Erken'in Mavi Şeker ve Fox'da akşam üstü yarışma programları vardı.kanaltürk'de hayata gülerken.Kanal D'de Ece ile Sabahlar vardı.Evli adam değilmiş o boşanmışmı boşanacakmı öyle bişey duydumHiçbiri bana değil Ece Erken zamanları gğzeldi yaptığı her programı izlerdşm söylemesezsem olmaz ona bile baktım oysa tarzım falan değildi ama sonradan bozdu Ece ve ya kendini belli etti bugünlerde eski programlardan kısa kayıtlara denk geliyorum da bir insan diyorum nasıl değişir böyle en büyük hayranıydım diyebilirim ama benim derdim evli adamı deyim yerindeyse ayartması falan değil di yapmacık hallerine şahit oldum canlı yayında tehditlerini gördüm ve o zaman onu sildim
Ya neyse ne o beni bağlamaz zaten namus bekçiliği yapacak değilim ama magazin programı yaramadı ona bozulduEce Erken'in Mavi Şeker ve Fox'da akşam üstü yarışma programları vardı.kanaltürk'de hayata gülerken.Kanal D'de Ece ile Sabahlar vardı.Evli adam değilmiş o boşanmışmı boşanacakmı öyle bişey duydum
Kanal 1'deydi program.Show tv 'deydi Klip 2002'ye sürdü.Aşk ve Gurur ,Lise Defteri dizilerinde oynadı.Söylemessem olmaz magazin programı güzeldi.Ya neyse ne o beni bağlamaz zaten namus bekçiliği yapacak değilim ama magazin programı yaramadı ona bozuldu
Klip98 ve 2002 arası programı da vardı ,Aşkım aşkım ,Hayata Gülerken programı ayrı bir güzeldi işin içine aşk girdi yürümedi o da☺
Bunların hepsini biliyorum zaten Nilgün o diziyi unuttun ilk dizisi ayrı severim o diziyi de Lise Defteri için Kanal D te mail atmıştım youtubeye yüklendi en yakın zmaanda izlemeyi düşünüyorum onu daKanal 1'deydi program.Show tv 'deydi Klip 2002'ye sürdü.Aşk ve Gurur ,Lise Defteri dizilerinde oynadı.Söylemessem olmaz magazin programı güzeldi.
Aynen unuttum.Kuzenlerim dizisindede oynamıştı.Aşkına Eşkıya dizisinde küçük 1 2 sanıyelık rolü vardıBunların hepsini biliyorum zaten Nilgün o diziyi unuttun ilk dizisi ayrı severim o diziyi de Lise Defteri için Kanal D te mail atmıştım youtubeye yüklendi en yakın zmaanda izlemeyi düşünüyorum onu da
Kanal sezon finali diyor, belki "Sabah Sabah" programı yeni sezonda başkasının sunumu ile devam edebilir.Alişan kendi instagram heabından attığı durumda , 'Demet inşaallah başka projelere' dediğine göre kesin Final oldu.
@Emre Ozansoy
Sorma ya sonra senaryo mu değişti bir şey oldu yattı o gün Alişan Ece'nin konuğuydu canlı yayında kararlaştırdılar dizide rol almayı sonra gidip oynadı öylece kaldıAynen unuttum.Kuzenlerim dizisindede oynamıştı.Aşkına Eşkıya dizisinde küçük 1 sanıyelık rolü vardı
Jenerikde Ece Erken 2.sıradaydı.Dizi bittiği zaman 9.bölümün sonunda 1 sanıyede gözüktü bitti.Babamın intikamını alacam dedi bir pir gitti. gidiş o gidiş.10.. bölümdede jenerik değiştiSorma ya sonra senaryo mu değişti bir şey oldu yattı o gün Alişan Ece'nin konuğuydu canlı yayında kararlaştırdılar dizide rol almayı sonra gidip oynadı öylece kaldı
Evet biliyorum onları olan olmuş artık napalımJenerikde Ece Erken 2.sıradaydı.Dizi bittiği zaman 9.bölümün sonunda 1 sanıyede gözüktü bitti.Babamın intikamını alacam dedi bir pir gitti. gidiş o gidiş.10.. bölümdede jenerik değişti
Aynen dizi güzeldi.Evet biliyorum onları olan olmuş artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?