Barış'ı da seviyorum tabiki ama şampiyonum Cemal Canbu arada sevmiyor musun Cemal Can'ı
Cemal Can'ı seviyorum, ama Cemal Can gönüllerin şampiyonu.
Barış'ı da seviyorum tabiki ama şampiyonum Cemal Canbu arada sevmiyor musun Cemal Can'ı
Çok izlemediğimden bilmiyorum ama Cemal Can'ın performansı Barış'tan iyi diyorlar çok izlemedim dediğim gibi ama tek atışları iyi değil Cemal Can'ınCemal Can'ı seviyorum, ama Cemal Can gönüllerin şampiyonu.Barış Murat Yağcı ise gerçek şampiyon.
Çok izlemediğimden bilmiyorum ama Cemal Can'ın performansı Barış'tan iyi diyorlar çok izlemedim dediğim gibi ama tek atışları iyi değil Cemal Can'ın
Ne diyim öyle olsunİkisinin de performansı iyi.Ama Barış daha çok hak ediyor Şampiyon olmayı... @Angelica
Öyle olsun benim fikrim halaEkli dosyayı görüntüle 88682 dan yana
Neyse burada fikirlerimiz ayrıldı hakeden kazanır İnşallahO da olursa fena olmaz, ama neyse...
Neyse burada fikirlerimiz ayrıldı hakeden kazanır İnşallah
Tamam gönderme yapabilir diyorum ne var bunda.Nisa anlaşamadığı bir isimdi ve elenmesine sevinmiştir ve gönderme yapmıştır. Herkesin yapabileceği bir şey bu. Hakaret falan da etmemiş.
Bu kadın her şey hakkında yorum yapıyor. Bari Türkçe'yi bilse.
Pek takip etmiyorum ama Berkan'ı desteklerim.İkisinin de performansı iyi.Ama Barış daha çok hak ediyor Şampiyon olmayı... @Angelica
Pek takip etmiyorum ama Berkan'ı desteklerim.
Performans tablosunda hepsinden önde ve bildiğim kadarıyla egosuz samimi ben bu tarz adamları severim. İçinden geldiği gibi davranıyor.Berkan'da iyidir, ama Barış daha iyi.
Performans tablosunda hepsinden önde ve bildiğim kadarıyla egosuz samimi ben bu tarz adamları severim. İçinden geldiği gibi davranıyor.
Barış'ın fanı çok her yerde görüyorum. Büyük ihtimalle o olur şampiyon.Barış sakatlanmasa o da iyi performans sergilerdi. O da egosuz ve samimi.Dediğim gibi Berkan'da iyi ama.
Barış'ın fanı çok her yerde görüyorum. Büyük ihtimalle o olur şampiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?