Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye Klip Yönetmenliği Teklifi!

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,948
Puanı
710
images

Emrah Karaduman'ın BombarDuman adlı albümünde 'Ses Kes' isimli parçayı seslendirecek olan Demet Akalın klip çekimlerine hazırlanıyor.

Ünlü sanatçı, Aleyna Tilki'nin 'Yalnız Çiçek' klibinin çok sevilmesinin ardından sosyal medya hesabından kendisine teklif sundu.

aleyna-tilki.png

Son düzenleme:
Demet Akalın iyice saçmalamaya başladı. Haddine düşmeyen konulara karışıyor, eski kraliçe imajını mahvetme yolunda ilerliyor.

18 yaşındaki birinin üzerinden ses getirmeye çalışmak komedi duruyor. Kusura bakmasın... Bu yüzden hiçbir zaman Sıla, Gülşen gibi kaliteli isimlerden olamayacak.

Çok boş bir isim bu Demet. Ses Kes isimli şarkısı bile isminden anlaşılıyor yine kraliçe benim edalarıyla dolu bir şarkı :F

Biri dünya starı diğeri popun kraliçesi. Resmen iki kraliçe yan yana. Harika olur. :Z

Demet Akalın iyice saçmalamaya başladı. Haddine düşmeyen konulara karışıyor, eski kraliçe imajını mahvetme yolunda ilerliyor.

18 yaşındaki birinin üzerinden ses getirmeye çalışmak komedi duruyor. Kusura bakmasın... Bu yüzden hiçbir zaman Sıla, Gülşen gibi kaliteli isimlerden olamayacak.
Yaş değil de isim üzerinden eleştirmen mantıklı olurdu. Aleyna'nın her şarkısı +300 Milyon dinleniyor. Reklam başvurusu yapmak için 1 numaralı kişi.

Vay be, nerden nereye:A Zamanında Hülya Avşar, şarkı seçimlerimi Demet Akalın'a danışacağım. Kendisinin tüm şarkıları hit oluyor demişti. Şimdi Demet ne hallere düşmüş 😱

Kol kılları sarı, hoş siyah olsada almamalı insan. Bacak olsa neyse ama kolları almakta neyin nesi. Yorumlarda buna çok takılan olmuş. Garipsedim:D
Bence kötü görünüyor. :A @MasacRE-

Aynen yorumlara güldüm baya. :A On binlerce kişi görecek paylaşımını, rahatsız olunacağını tahmin etmeliydi. Sonuçta dünya starı olmak istiyor, bunları dikkate almalı. :D

Vay be, nerden nereye:A Zamanında Hülya Avşar, şarkı seçimlerimi Demet Akalın'a danışacağım. Kendisinin tüm şarkıları hit oluyor demişti. Şimdi Demet ne hallere düşmüş 😱

Kol kılları sarı, hoş siyah olsada almamalı insan. Bacak olsa neyse ama kolları almakta neyin nesi. Yorumlarda buna çok takılan olmuş. Garipsedim:D

Bence kötü görünüyor. :A @MasacRE-

Aynen yorumlara güldüm baya. :A On binlerce kişi görecek paylaşımını, rahatsız olunacağını tahmin etmeliydi. Sonuçta dünya starı olmak istiyor, bunları dikkate almalı. :D
Arabanın markasını göstermek için koymuş fotoğrafı, kollar arabadan daha çok ilgi çekmiş :A

Neyse Aleyna baba müjdeyi vermiş, önemli olan o :A