Okan da yokHahha Aaa Mehmet Ali 1 bu 2 işte cnm
Ama ciddi bir Tolg Show eksikliğide var yani şarkıcı konuk alan programlar kalmadı Beyaz var oda film ekibi çağırıyor
Okan da yokHahha Aaa Mehmet Ali 1 bu 2 işte cnm
Ama ciddi bir Tolg Show eksikliğide var yani şarkıcı konuk alan programlar kalmadı Beyaz var oda film ekibi çağırıyor
Şarkıcıları konuk alan program lazım bunu Beyaz uzun zamandır yapmıyor film ekibine takmış kafayı yanı oyuncu görmek istemiyorum şarkıcı konuk alan program lazımOkan da yokEvet büyük eksiklik. Pazar akşamları zaten tvde dizi izlenmiyor bi showprogramı şart. Ama şöyle konser tadında görsel showlu olacak filan
Okan da yokEvet büyük eksiklik. Pazar akşamları zaten tvde dizi izlenmiyor bi showprogramı şart. Ama şöyle konser tadında görsel showlu olacak filan
İbo direkt isim vermiyor.Ebru Polata da demiş olabilir.Sonuçta o attı tweeti Demet arka çıktıbu konuyu senle konuşmuştuk ya Demete dememiş demiştin ya bende durup dururken üstüne alınmaz demiştim ya hafta sonu ibonun ropörtajını izledim Demetin tepkisini sorulması üzerine yusuf yusuftan gidemediler diyo yani laf demete söylemiş adı geçmiyo ama Demet sorusu üzerine bunu demesi açıkca Demete gönderme
İbo direkt isim vermiyor.Ebru Polata da demiş olabilir.Sonuçta o attı tweeti Demet arka çıktıDemet bu organizasyonu bile kendine oyuncak etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?