Demet Akalın'a Gezi Parkı Tepkisi!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
yGDdOcUr678PtUcYocCU6pkp.jpg

Son günlerde Türkiye'nin en büyük gündemi olan Gezi Parkı eylemlerine bilindiği gibi birçok ünlü destek veriyor.

Geçtiğimiz günlerde eyleme eşi ile katılan Demet Akalın'a eylemde bulunan bazı insanlar tepki gösterdi.

Tepki göstermelerinin nedeni ise olayların durulmaya başladığında ortaya çıkması ve eyleme katıldığı güne kadar Twitter üzerinden eyleme hiçbir destek sağlamaması oldu.

Başarılı sanatçı tepkiler karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Son düzenleme:
Demet Akalın zaten başından beri vardı eylemlerde ve Twitter'da gereken yardımlarda bulundu :)

Bende soracaktim.Olaylara destek verdi mi ilk günler diye:X Tam Demet hareketi eğlence olsun diye gitmiş ama gittiğine bin pişman olmuş :F:F

Çoğu ünlü sanatçı gidip uzaktan izliyorlar. Kameralar çektikten sonra gidiyorlar hemen. :D

Çoğu ünlünün "aman tepki almamayayım" kafasıyla eylemlere gittiğini ve akp'ye oy attığını biliyoruz zaten.:)

Çoğu ünlünün "aman tepki almamayayım" kafasıyla eylemlere gittiğini ve akp'ye oy attığını biliyoruz zaten.:)

Oy verirken yanlarında mıydın? :D

Öyle bir şey yok. Tarkan, Sezen Aksu, Ajda Pekkan gibi önemli sanatçıların hiçbiri destek vermedi. :)

Bence yalan yanlış her tweeti RT etmemesi daha iyi. :) Bir çok ünlü sonradan RT etmeme kararı aldı.

Oy verirken yanlarında mıydın? :D

Öyle bir şey yok. Tarkan, Sezen Aksu, Ajda Pekkan gibi önemli sanatçıların hiçbiri destek vermedi. :)

Sen kendi fikirlerini söylemekte özgürsün fakat öyle birşey yok diyemezsin.Kimse şöhretini ve saygınlığını kaybetmek istemez.:) Bu benim kanaatim seni çokta alakadar etmez.

Son düzenleme:

Sen kendi fikirlerini söylemekte özgürsün fakat öyle birşey yok diyemezsin.Kimse şöhretini ve saygınlığını kaybetmek istemez.:) Bu benim kanaatim seni çokta alakadar etmez.

Bak sana elle tutulur bir kanıt gösterdim. Türk popunun devlerinden Tarkan, Ajda Pekkan, Sezen Aksu destek vermediler. Sense "benim düşüncelerim kimseyi ilgilendirmez" triplerine girdin. :)